Încă un Golden Buzz la Românii Au Talent

CoolNews, Viral
share

Vineri seara a avut loc o nouă ediție „Românii au talent„. Grupul „OK World Wide„, format din patru români și un englez, au făcut un mix de dans, acrobații și freerunning și au transmis un vibe super pozitiv.

Originalitatea dansatorilor l-a motivat pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz și să îi trimită direct în semifinala show-ului.

„Bravo, tată! Asta am vrut să văd! Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Este actul artistic al sezonului!”, a spus încântat Andi.

Grupul s-a înființat în anul 2002, iar băieții sunt autodidacți. De-a lungul timpului au dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, UK și multe alte țări. Ei au plecat din România pentru că nu aveau condițiile necesare pentru antrenament și nici nu au avut șansa să își facă o carieră. Au ales Londra pentru că dansul și acrobațiile reprezintă arta, iar cea mai mare încântare a lor este privirea trecătorilor atunci când își pun în practică talentul în plină stradă.


Romanii au Talent 2017: Ok World Wide – Breakdance pe romaniiautalent.protv.ro

Articole similare

Număr senzațional de magie la Românii au Talent - VIDEO

Cătălin Seimeanu a pariat la Românii au talent pe o reţetă de succes: voce, actorie şi...muşchi. Mar...

VIRAL: Înghițitorul de lucruri a făcut senzație în prima ediție a Românii au Talent

Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresi...

Cine va fi în juriu la Românii au Talent după plecarea Mihaelei Rădulescu

Acum câteva săptămâni Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că nu va continua și în acest an în juriul ...
X