Confidenţialitate

Improvisneyland aniversează 10 ani de la primul spectacol

CoolNews
share

A fost alcătuită în 2008 din 7 actori profesioniști, entiziaști și curajoși, care și-au dorit să adauge un twist carierei lor și să aducă în fața publicului român un concept nou pentru acea vreme – teatrul creat instant.

Așa a luat naștere Improvisneyland, trupa de improvizație care de 10 ani încoace  susține spectacole de improvizație săptămânale în diverse locuri din București, ateliere de dezvoltare personală pentru companii și  improvizează spectacole personalizate pentru evenimente corporate și private.

În decursul celor 10 ani a luat naștere și Academia de impovizație Improvisneyland, ce dezvoltă anual peste 150 de cursanți, atât adulți cât și copii;

Pentru a sărbători alături de publicul larg succesul celor 10 ani de carieră, Improvisneyland pune în scenă spectacol de nota 10, unic, memorabil și irepetabil ce va avea loc în data de 16 iunie, începând cu ora 18:00, în club Beluga din centru vechi.

Show-ul va fi unul complex, debutând cu scenete și joculețe de improvizație puse în scenă de Micii IMPROfesioniști, urmat apoi de un spectacol performat de trupele FunKey, ALL IN și Urban Impro, trupe formate în urma absolvirii cursurilor Academiei de Improvizație Improvisneyland.

De la ora 21:30 va urca pe scenă trupa Improvisneyland, uimind publicul cu un spectacol de zile mari.

Articole similare

Se pune la cale un plan: Reluarea spectacolelor în interior sau în aer liber

Până la jumătatea lunii, Ministrul Culturii vrea să vină cu un plan prin care să se reia spectacolel...

Ce teatre s-au deschis deja în București și unde poți merge

Se deschid teatrele în București. Primul spectacol după relaxarea retricțiilor este programat, az...

Spectacolul "Fii de partea mea" va avea premiera pe 8 iunie

Acting Up, o trupă de teatru de liceeni din București, pune în scenă săptămâna viitoare o piesă pe c...