Confidenţialitate

Imanbek lansează cu Cher LLOYD single-ul ”BADDEST”

Muzică
share

Cu un sound fresh ce îmbină elemente pop-dance, „BADDEST” este cu siguranță o colaborare perfect de ascultat în această vară.

Piesa prezintă prin beat-uri și versuri vibe-ul plin de energie al celor doi artiști, Imanbek & Cher LLOYD.

În ciuda faptului că are doar 20 de ani, Imanbek a schimbat deja istoria muzicii EDM. A devenit primul artist din Europa de Est care a intrat în top 5 din US Billboard HOT 100, urcând pe locul 4.

Single-ul „Roses” al lui SAINt JHN remixat de Imanbek i-a adus artistului Grammy-ul la categoria „The best remixed record”, iar în acest moment, „Roses” are peste 1,2 miliarde de stream-uri pe Spotify și a intrat în top 20 cele mai căutate piese de pe Shazam și în top 100 cele mai ascultate melodii de pe Spotify din toate timpurile. Mai mult, hitul a fost numărul 1 în topurile oficiale din Marea Britanie și a rămas 13 săptămâni consecutive în Shazam Top 100 la nivel mondial.

Cher Lloyd a obținut locul 1 în Marea Britanie cu single-ul ei de debut „Swagger Jagger”. Din acel moment până acum, ea a adunat un număr de peste 20 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale și a atins peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Artista a colaborat cu o mulțime de talente pop precum Taylor Swift, Mike Posner, T.I., Sean Kingston și Demi Lovato.

Articole similare

Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes colaborează pentru prima dată și lansează "Dancing on Dangerous" -...

Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes au făcut echipă pentru un super hit: „Dancing Dangerous". Ritmuril...