Confidenţialitate

Ideo Ideis – Festivalul Național de Teatru Tânăr adună liceeni din 9 orașe

NEWS
share

Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr, ajuns la ediția cu numărul 16, va avea loc între 9 și 15 august în Alexandria și alte 8 orașe din țară.

Alexandria rămâne nucleul Ideo Ideis și pentru ediția din acest an. Programul Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr este concentrat pe ateliere de măiestrie, întâlniri cu mentori și dezbateri pe idei culturale diverse. Spectacolele de teatru și proiecțiile de film vor fi și ele prezente în cele șapte zile de desfășurare, continuând să aducă la Alexandria subiecte de interes, în rezonanță cu tema festivalului și explorările personale ale adolescenților participanți.

Cele 9 trupe selectate și orașele în care Ideo Ideis ajunge în 2021 sunt: 3,14 – Buzău, A.C.T. – Bacău, ALTER EGO – Alexandria, AMPRENTE – Brașov, ART ATTACK – Sibiu, DRAMA CLUB – Botoșani, PRAF DE STELE – Constanța, SILVER – Baia Mare și VICTORY OF ART – București.

De-a lungul a 15 ani de existență, Ideo Ideis a creat spațiul în care peste 3000 de adolescenți pasionați de teatru și arte alăturate au întâlnit profesioniști care, prin mentorat, i-au adus mai aproape de vocația lor și de ei înșiși.

Noutăți și detalii despre Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr pot fi urmărite pe  site, Facebook și Instagram.

Articole similare

SICKICK vine la SAGA Festival

SICKICK, artistul fenomen care a devenit viral în mediul online, vine în București, la SAGA Festival...

Flight Festival, un nou festival confirmat la Timișoara

Timișoara se pregătește de festival, la finalul lunii august. Peste 40 de artiști români și străini ...

Line-up complet Electric Castle 2021! 250 de artiști din 23 de țări vin la EC_Special

Potrivit organizatorilor, ediția specială Electric Castle din august pune în prim-plan diversitatea ...