Confidenţialitate

Ideo Ideis – Festivalul Național de Teatru Tânăr adună liceeni din 9 orașe

NEWS
share

Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr, ajuns la ediția cu numărul 16, va avea loc între 9 și 15 august în Alexandria și alte 8 orașe din țară.

Alexandria rămâne nucleul Ideo Ideis și pentru ediția din acest an. Programul Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr este concentrat pe ateliere de măiestrie, întâlniri cu mentori și dezbateri pe idei culturale diverse. Spectacolele de teatru și proiecțiile de film vor fi și ele prezente în cele șapte zile de desfășurare, continuând să aducă la Alexandria subiecte de interes, în rezonanță cu tema festivalului și explorările personale ale adolescenților participanți.

Cele 9 trupe selectate și orașele în care Ideo Ideis ajunge în 2021 sunt: 3,14 – Buzău, A.C.T. – Bacău, ALTER EGO – Alexandria, AMPRENTE – Brașov, ART ATTACK – Sibiu, DRAMA CLUB – Botoșani, PRAF DE STELE – Constanța, SILVER – Baia Mare și VICTORY OF ART – București.

De-a lungul a 15 ani de existență, Ideo Ideis a creat spațiul în care peste 3000 de adolescenți pasionați de teatru și arte alăturate au întâlnit profesioniști care, prin mentorat, i-au adus mai aproape de vocația lor și de ei înșiși.

Noutăți și detalii despre Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr pot fi urmărite pe  site, Facebook și Instagram.

Articole similare

Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Pa...

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost impli...

Tudor Chirilă în primul turneu național de teatru post-pandemie

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai re...

Tudor Chirilă revine pe scena teatrului după doi ani în spectacolul „Visul American”

Teatrul de Comedie în parteneriat cu Fundația Culturală artEST anunță premiera națională a spectacol...