Confidenţialitate

Idei de idei: Bonul Dumneavoastră [PREMII INCLUSE!]

CoolNews, Idei de idei, NEWS
share

La Virgin Radio Romania nu promovăm doar muzica bună, deși te-ai aștepta la asta din partea unui post de radio, nu? Nu, nu, nu. La noi e muuult mai mult! Ne-am decis să ne uităm în jur, la oamenii care au avut la un moment dat niște idei interesante, iar acum le-au transformat în mici start-up-uri, sau chiar afaceri profitabile.

Pentru că ne-au inspirat, pentru că ne place foarte mult ce fac, ne-am gândit să le dedicăm o rubrică specială pe virginradio.ro.

Așa s-a născut Idei de Idei: o serie de povești urbane despre oameni ca noi și ideile lor de succes, care sperăm să devină o sursă de inspirație pentru cât mai mulți.

Și cum ne plac concursurile, fiecare invitat în rubrica Idei de Idei va pune la bătaie un premiu. Citește mai jos ca să vezi cum poți participa

Bonul Dumneavoastră este un magazin online de urban wear, dar cu un mic twist: design-ul lor pleacă de la bonuri fiscale. Că e benzină de 50 lei, mici cu muștar sau un Logan cumpărat cu programul Rabla, bonul fiscal a devenit un fashion item must-have 😀

Dar până să descoperim împreună povestea Bonul Dumneavoastră, lansăm concurs! Avem un pachet format dintr-un sweatshirt, un hanorac, un tricou și un totebag! Tot ce trebuie să faci este să intri pe instagram aici, să dai follow pe instagram la Virgin Radio Romania și Bonul Dumneavoastră și să ne lași un comentariu cu tag către prietenul care ar aprecia ideea Bonul Dumneavoastră. Simplu, nu? Concursul durează până pe 13.02, iar câștigătorul, ales prin tragere la sorți, va fi anunțat pe 15.02

Dar până atunci, hai să descoperim împreună povestea „Bonul Dumneavoastră” 👇


Când și cum a apărut ideea Bonul Dumneavoastră?

În urmă cu 2 ani am avut ideea asta pentru prima dată și mi-am făcut eu un tricou cu un bon pe el pentru a-l purta. Era un bon cu un meniu de la McDonalds. Ulterior, am văzut că mulți prieteni au fost interesați sau intrigați de tricou, lucru care m-a motivat să încep o serie de bonuri cu diverse produse sau tematici, printate pe tricouri, hanorace, sweatshirts și tote bag-uri, de care să se bucure și alți iubitori de idei mai puțin comerciale. Așa că am lansat pagina de Instagram și shop-ul Bonul Dumneavoastră în octombrie 2020.

Cu ce investiție ați început?

Singura investiție inițială a fost în cumpărarea propriu-zisă a produselor de pe fiecare bon (vin, lumânări, parizer, spirt, niște brânză, un brad de Crăciun etc). Dar ăsta-i farmecul, că erau oricum lucruri pe care le cumpărăm de obicei și care definesc, poate, un tipar de cumpărător sau niște preferințe care se regăsesc peste tot în „bula” noastră. Cu toții mâncăm de la Mc, nu?

Partea bună este că funcționăm prin platforma marketplace de pe site-ul Printoteca.ro, ceea ce înseamnă că ei se ocupă de producție și livrare, noi doar organizăm shop-ul, adăugăm design-uri noi și decidem cum vor fi așezate pe produsul final.

Care este elementul cu care vă diferențiați de concurență?

Nu cred neapărat în ideea de concurență; cred, în schimb, că este loc pentru toată lumea pe piață. Mai ales la noi, mai ales acum. Dar dacă ar fi să aleg ceva, probabil aș alege conceptul din spate și faptul că nu ne luăm prea tare în serios.

Top 3 cele mai ciudate bonuri printate pe tricou.

Aici vreau să fac o precizare: multă lume crede că noi printăm bonurile „publicului” nostru pe bonuri. Adică tu ne trimiți in mesaj pe Instagram o poză cu un bon de-al tău pe care-l ai pe acasă și noi ți-l punem pe tricou. Nu funcționează chiar așa. Toate bonurile din colecție sunt idei personale, nu printăm bonuri random. Deși ar fi o idee nice, momentan avem propria colecție de bonuri pe site – în care te poți regăsi și tu. Deci ciudate nu le considerăm, având în vedere că fiecare bon/print are o idee în spate. Pot să-ți zic, în schimb, care-i de departe cel mai popular bon: cel cu mici din Obor.

Bonul Dvs. în 3 cuvinte.

fresh, funny, fin

Bonul Dvs în 3 ani de acum.

Sper ca, în 3 ani de acum, să avem propria platformă pe care să o putem controla noi din toate punctele de vedere, să extindem linia de bonuri și să avem mai multe colaborări cu alte brand-uri, locuri sau oameni. Suntem foarte deschiși în direcția asta. Anul trecut am făcut un bon special în colaborare cu un coffeeshop și acum lucrăm la încă unul în colaborare cu un restaurant destul de cunoscut în capitală.

O piesă care se potrivește cel mai bine cu Bonul Dvs:

Destiny’s ChildBills, Bills, Bills

 

sursa foto: arhiva personală Bonul Dumneavoastră

Articole similare

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi!

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi! Concursul se adresează scenariști...

După o pauză de 12 ani, un film românesc este selectat la Festivalul Internațional de Film de la Ven...

„Miracol”, cel mai nou lungmetraj regizat de Bogdan George Apetri a fost selecționat în cadrul celei...

Cum faci să participi la CSAUD, la Virgin Radio Romania

CSAUD este concursul care-ți aduce bani pe loc, la Virgin Radio Romania, dacă spui în direct chiar c...