ICE SPICE lansează „GIMMIE A LIGHT” – primul single oficial de pe albumul ei de debut – „Y2K”

CoolNews, Muzică
share

Astăzi, 10 mai, superstarul nominalizat la premiile GRAMMY®, Ice Spice revine cu „Gimmie A Light” – primul single oficial de pe viitorul ei album de debut Y2K.

Produs de colaboratorul de lungă durată al lui Ice Spice, RiotUSA — care s-a ocupat și de producția pentru hituri definitorii precum „Munch (Feelin U)” – „Gimmie A Light” se concentrează pe o mostră din single-ul din 2002 al legendei dancehall Sean Paul, „Gimme the Light”.

Un imn de două minute care îi pune în evidență inteligența, livrarea rapidă și vocea puternică. Elegantă și stăpână pe sine, rezultatul este o piesă plină de energie.

Pentru videoclipul „Gimmie A Light”, Ice Spice și-a unit din nou forțele cu colegii din New York, George și Frederick Buford, alias The Evil Twins – duo-ul de regizori din spatele imaginilor pentru hituri din trecut precum „Deli” și „Boy’s a liar Pt. 2” (colaborarea ei din 2023, certificată cu platină, cu PinkPantheress).

Părți egale de fantezie și hiperrealitate, „Gimmie A Light” o plasează Ice Spice într-un videoclip cu scenarii pline de farmec: sorbind Patrón El Alto pe ringul de dans cu o piesă strălucitoare de bling care seamănă cu ea; pozând cu teancuri de bani în tricoul ei pentru bebeluși J’adore Dior; twerking în spatele unui Range Rover roz aprins, înconjurată de animale de pluș în timp ce SUV-ul plin de fum accelerează pe străzile orașului natal.

Luna trecută la Coachella, Ice Spice a încântat publicul cu o reprezentație live a piesei „Gimmie A Light”. Debutul ei la faimosul festival a atras instantaneu elogii de la oameni ca UPROXX, care au proclamat că Ice Spice va fi headliner la Coachella în viitorul apropiat, dacă traiectoria ei va continua.
Urmând să apară la sfârșitul acestui an, albumul Y2K a fost salutat drept unul dintre cele mai așteptate material din 2024. Cu titlul său indicând ziua ei de naștere (1 ianuarie 2000), debutul lui Ice Spice va include și single-ul recent „Think U The Shit (Fart)”.