Ian și Azteca s-au certat. Cei doi nu mai cântă împreună

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Unul dintre cele mai celebre duo-uri de trap din România, Ian și Azteca, au decis să se separe. Nu există niciun anunț oficial din partea artiștilor ci doar diverse story-uri care arată faptul că între cei doi artiști există diferențe de opinie. Toate aceste materiale au fost adunate și discutate într-un vlog al creatorului de conținut ROVISION.

Ian și Azteca sunt doi dintre cei mai așteptați artiști pe la toate festivalurile din țară. În 2018 au rupt YouTube-ul cu piesa „Bag un blunt”, iar din 2019 au bubuit pe internet cu hituri după hituri. Împreună cu Freelook au înființat și label-ul Ocult Records și pare că de aici a început cearta.

Totul a pornit de la un story pus pe Instagram de către Azteca în care spunea că unul dintre cei 3 membri fondatori ai Ocult Records ar fi înregistrat marca pe ascuns, dând vina pe Ian. Acesta din urmă la rândul său, a răspuns printr-un story, tot pe Instagram, prin care dovedea că Azteca a încercat să schimbe parola de la email-ul Ocult Records.

Conform celor spuse de Rovision, cearta a continuat pe Instagram și subiectul a devenit unul sensibil. Ian a postat diverse screenshot-uri cu tabele în care erau trecute piesele pe care acesta le-a compus și cifrele pe care reușise să le adune pe YouTube, comparându-le cu piesele lansate de Azteca (mai puține la număr).

Practic, înțelegerea inițială a fost ca toate încasările de pe piese să fie împărțite la 3, chiar dacă piesa este produsă de un singur artist. După ce Ian a lansat piese pe bandă rulantă, nu i-a mai convenit să împartă profitul cu colegii lui din Ocult care nu aveau nici un fel de aport la material.

Astfel, fără să avem o finalitate, putem să deducem că cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp, cei doi vor face muzică în proiecte solo sau cu diverși alți artiști.

Articole similare

Klaus & Barroso prezintă: „Frățioru’ meu”- Amuly și Azteca feat „Micutzu”

Realizatorii filmului Klaus & Barroso au colaborat cu artiștii Amuly și Azteca la realizarea unu...

Randi și Azteca colaborează pentru prima dată pentru “Carina”

Randi revine cu un o nouă piesă alături de unul dintre cei mai hot artiști din zona trap - Azteca. “...

Ian, Azteca și Killa Fonic lansează un remake după "FENDI" de la R3HAB, Rakhim și Smokepurpp

Ian, Azteca și Killa Fonic se alătură remake-ului piesei FENDI, lansat cu două luni în urmă de R3HAB...