Ian și Azteca s-au certat. Cei doi nu mai cântă împreună

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Unul dintre cele mai celebre duo-uri de trap din România, Ian și Azteca, au decis să se separe. Nu există niciun anunț oficial din partea artiștilor ci doar diverse story-uri care arată faptul că între cei doi artiști există diferențe de opinie. Toate aceste materiale au fost adunate și discutate într-un vlog al creatorului de conținut ROVISION.

Ian și Azteca sunt doi dintre cei mai așteptați artiști pe la toate festivalurile din țară. În 2018 au rupt YouTube-ul cu piesa „Bag un blunt”, iar din 2019 au bubuit pe internet cu hituri după hituri. Împreună cu Freelook au înființat și label-ul Ocult Records și pare că de aici a început cearta.

Totul a pornit de la un story pus pe Instagram de către Azteca în care spunea că unul dintre cei 3 membri fondatori ai Ocult Records ar fi înregistrat marca pe ascuns, dând vina pe Ian. Acesta din urmă la rândul său, a răspuns printr-un story, tot pe Instagram, prin care dovedea că Azteca a încercat să schimbe parola de la email-ul Ocult Records.

Conform celor spuse de Rovision, cearta a continuat pe Instagram și subiectul a devenit unul sensibil. Ian a postat diverse screenshot-uri cu tabele în care erau trecute piesele pe care acesta le-a compus și cifrele pe care reușise să le adune pe YouTube, comparându-le cu piesele lansate de Azteca (mai puține la număr).

Practic, înțelegerea inițială a fost ca toate încasările de pe piese să fie împărțite la 3, chiar dacă piesa este produsă de un singur artist. După ce Ian a lansat piese pe bandă rulantă, nu i-a mai convenit să împartă profitul cu colegii lui din Ocult care nu aveau nici un fel de aport la material.

Astfel, fără să avem o finalitate, putem să deducem că cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp, cei doi vor face muzică în proiecte solo sau cu diverși alți artiști.

Articole similare

Randi și Azteca colaborează pentru prima dată pentru “Carina”

Randi revine cu un o nouă piesă alături de unul dintre cei mai hot artiști din zona trap - Azteca. “...

Ian, Azteca și Killa Fonic lansează un remake după "FENDI" de la R3HAB, Rakhim și Smokepurpp

Ian, Azteca și Killa Fonic se alătură remake-ului piesei FENDI, lansat cu două luni în urmă de R3HAB...

Împăcare în trap: NANE și IAN și-au rezolvat problemele și fac din nou echipă

Unii din cei mai importanți trapperi din România au făcut pace. Nane și IAN au anunțat pe Instagr...