Confidenţialitate

I-am cunoscut pe câștigătorii premiilor speciale Virgin Radio Talent Hunt – VIDEO

share

Miercuri am început ziua alături de super talente pe care le-am descoperit împreună la Virgin Radio Talent Hunt! Tu ai decis pe virginradio.ro cine câștigă un super party organizat de Virgin Radio Romania, însă pe lângă marele premiu pentru întreg liceul câștigător au mai fost și multe alte premii speciale, oferite participanților.

Vans a dat 1000 EURO pentru PREMIUL DE ORIGINALITATE „COOLEST ACT”, oferit celui mai neconvențional, expresiv & cool moment din preselecția Virgin Radio Talent Hunt. Grea decizie, iar o chiatră rece a luat laurii. Florin Dinu a făcut un super solo

Daria Crișan a arătat ca are super voce și va colabora cu un artist Global Records iar piesa lor se va auzi la Virgin Radio Romania și va fi probabil următorul hit de dat pe repeat.

Ne-a convins și miercuri dimineață, în direct cu Bogdan, Shurubel și Ionuț, că are mult talent și o voce pe măsură:

Toată gașca de tineri talentați își dă întâlnire în august la Afterhills, unde am avut grijă să primească invitații ca să aibă parte de cea mai tare experiență la Dobrovăț – Iași. AFTERHILLS 2019 se va desfășura pe parcursul a două weekenduri, la sfârșitul lunii august: AH #dici, 23 – 25 August, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore, alături de cei mai în vogă artiști. AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie, este weekend-ul în care vor performa artiști și trupe live, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshop-uri și arte vizuale. Iar pe una dintre scenele AFTERHILLS 2019 îl vom vedea și pe unul dintre talentații participanți la Virgin Radio Talent Hunt.

Dan Hurduc s-a urcat pe masă la audiții și ne-a cucerit rapid cu un super solo de chitară. Azi, în direct la Virgin Radio Romania, am stat de vorbă cu el și ne-a spus cum se pregătește pentru cea mai tare experiență: un live pe scena Afterhills:

După 15 zile de vot, am găsit cu ajutorul voturilor de pe virginradio.ro marele câștigător Virgin Radio Talent Hunt:Colegiul Național „Gheorghe Șincai”!

Articole similare

Gheorghe Șincai a câștigat provocarea Virgin Radio Talent Hunt - VIDEO

Mare bucurie mare pentru elevii din Colegiul Național Gheorghe Șincai. Ei au aflat luni dimineață că...

El este câștigătorul Vans - The coolest act, la Virgin Radio Talent Hunt! - VIDEO

Virgin Radio Talent Hunt ne-a adus o mulțime de oameni super cool în studiourile Virgin Radio Romani...

Ultima săptămână pentru a decide cine câștigă Virgin Radio Talent Hunt

Ți-ai ales favoriții pe virginradio.ro/talenthunt? Dintre 13 licee, doar unul va câștiga un super...