„$hefu” este single-ul pe care l-au pregătit Lino Golden, Blanco și OG Eastbull

CoolNews, Muzică
share

Lino Golden, Blanco și OG Eastbull colaborează pentru prima dată și au un mesaj special pentru „$hefu”. Cu muzica și versurile compuse de către Lino Golden alături de Blanco și OG Eastbull, „$hefu” este o piesă manifest despre viață, bani și vicii, totul pe influențe Trap și Hip Hop.

LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas” (alături de MIRA), „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), „Dau Moda” și „Nu mă suna când ești beată” (alături de Jador). Artistul a colaborat pentru prima dată cu RUBY și au lansat „Ne certăm”, o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat.

OG Eastbull a colaborat cu nume mari internaționale, dar și cu artiști români precum Nane, Killa, Tata Vlad și a fost premiat de-a lungul timpului cu un Disc de aur și unul de platină. Artistul care a făcut parte din trupa Golani, a cucerit publicul cu hitul „Bella Giornata” în 2018, care a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Carismatic și versatil, BLANCO își arată calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, în stil Trap, Drill și Hip Hop clasic. În primă fază, și-a câștigat statutul de cel mai bun MC din orașul lui natal, Slobozia, după care a urmat albumul său de debut BLANCOMAT. Călătoria lui BLANCO a început în liceu, iar de atunci a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei urbane precum Marko Glass & Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen, Berechet, iar lista poate continua.

Articole similare

„Kalash" este numele celui mai fresh single semnat Lino Golden și Sami G

„Kalash" este numele celui mai nou single semnat Lino Golden și Sami G, ce se va regăsi în playlistu...

Povestea lui OG EastBull, de la viața într-o baracă din Roma la muzică - VIDEO

Prezent la Matinalul Virgin Radio Breakfast, rapper-ul OG EastBull a povestit despre viața grea pe c...

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...