Confidenţialitate

HBO renunță la HBO GO și HBO NOW. Ce se va întâmpla cu cele două platforme

CoolNews, Tech
share

Vechile aplicații HBO pentru streaming, HBO Now și versiunea pentru abonații serviciilor de cablu, HBO GO, vor fi trecute pe linie moartă de Warner Media pentru a nu afecta noul brand al companiei, HBO Max.

Noul serviciu de streaming HBO Max a avut darul de a crea si mai multa confuzie in randul utilizatorilor, care nu erau nici până acum lămuriți foarte bine de ce HBO are două aplicații și care sunt diferențele dintre ele.

Astfel, în Statele Unite, unde a fost lansat HBO Max, vechile servicii, HBO Now și HBO Go, vor mai functiona doar până la 31 iulie.

Abonații celor două servicii vor fi trecuți automat la HBO Max printr-un update care va viza atât accesul la librăria de conținut, cât și aplicațiile mobile.

În urma update-ului, utilizatorii vor avea acces la o librărie care va include, pe langa conținutul HBO pe care-l aveau și până acum la dispoziție, filmele și serialele deținute de Warner Media și noile titluri originale care au fost sau urmează a fi lansate.

De notat insă, este că HBO MAX nu este lansat încă în România, iar până se întâmplă asta, cele două platforme, HBO NOW și HBO GO rămân așa cum sunt.

Articole similare

HBO Max se lansează în România pe 8 martie! Vezi aici filmele și serialele pe care le vei putea urmă...

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România și va...

HBO Max se lansează în Europa. Când va apărea și în România

HBO Max, serviciul de streaming american, a anunțat că urmează să se extindă și în Europa până la sf...

Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: „Ultimul serial la care ai spus de cel puțin 3 ori “ultimu...

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem ...