Confidenţialitate

HBO renunță la HBO GO și HBO NOW. Ce se va întâmpla cu cele două platforme

CoolNews, Tech
share

Vechile aplicații HBO pentru streaming, HBO Now și versiunea pentru abonații serviciilor de cablu, HBO GO, vor fi trecute pe linie moartă de Warner Media pentru a nu afecta noul brand al companiei, HBO Max.

Noul serviciu de streaming HBO Max a avut darul de a crea si mai multa confuzie in randul utilizatorilor, care nu erau nici până acum lămuriți foarte bine de ce HBO are două aplicații și care sunt diferențele dintre ele.

Astfel, în Statele Unite, unde a fost lansat HBO Max, vechile servicii, HBO Now și HBO Go, vor mai functiona doar până la 31 iulie.

Abonații celor două servicii vor fi trecuți automat la HBO Max printr-un update care va viza atât accesul la librăria de conținut, cât și aplicațiile mobile.

În urma update-ului, utilizatorii vor avea acces la o librărie care va include, pe langa conținutul HBO pe care-l aveau și până acum la dispoziție, filmele și serialele deținute de Warner Media și noile titluri originale care au fost sau urmează a fi lansate.

De notat insă, este că HBO MAX nu este lansat încă în România, iar până se întâmplă asta, cele două platforme, HBO NOW și HBO GO rămân așa cum sunt.

Articole similare

„Friends” este de astăzi disponibil integral pe HBO GO și MAX

Întregul serial „Friends” este disponibil pe platforma HBO GO și pe HBO MAX începând de astăzi. „...

Reuniunea FRIENDS a fost filmată complet și intră în producție

Au trecut aproape 17 ani de când cei mai cunoscuți prieteni ai culturii pop au fost împreună pe un p...

"Game Of Thrones”: 10 ani de la lansare. Vom vedea peste 150 de videoclipuri inedite

Se fac 10 ani de la lansarea serialului fenomen "Game Of Thrones", așa că se va sărbători intens. ...