Havana lansează „Define”. Ascultă chiar aici

CoolNews, Muzică
share

După hituri internaționale precum „I Lost You”, „Last Night”, „Mon Amour” și „Serenata Mexicana”, care au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume, Havana aduce în playlisturi „Define”. Cu muzica și versurile compuse de către Vanotek alături de Sorin Seniuc și Alexandra Miron, „Define” este o piesă care nu se lasă ușor de definit. Cu versuri profunde și cu o linie melodică ce te captivează de la prima ascultare, noul single semnat Havana a creat un univers sonor care transmite emoții complexe ce te fac să explorezi propriile definiții ale iubirii, libertății și identității.

„Tu cine ești? Casa pe care o deții, mașina pe care o conduci, cifre și vizualizări, aceste lucruri fac definiția artistului în ochii publicului. Vrei să demonstrezi, vrei să arăți cât poți, dar toate acestea să se întâmple nu mâine, ci astăzi! Astăzi, acum trebuie să se întâmple totul. Eu cine sunt? Încă îmi definesc identitatea prin muzica pe care o fac, prin cine sunt eu ca om în societatea asta nebună în care trăim și care impune tot felul de standarde filtrate și superficiale. «Define» e o piesă manifest care îți dă o forță să îți creezi viața cu încredere în sine și să-ți clădești un caracter vrednic”, spune Raul Eregep, solistul Havana.

De-a lungul timpului, hiturile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din țări precum Canada, Franța, Germania, Rusia sau Italia, adunând împreună peste 800 de milioane de vizualizări doar pe canalul de YouTube Cat Music. Printre cele mai populare piese ce au făcut înconjurul lumii se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia), „Broken Heart” (feat. Yaar), „Perfect Kiss” (alături de Yaar și Kaiia) și „Last Night”. Au urmat „Serenata Mexicana”, o piesă cu un sound cool, despre acea poveste de dragoste pe care o auzim încă din băncile școlii, „Crazy Love” (alături de Ioana Ignat) și „Tatoué” (alături de Lidia Buble).

Articole similare

Lidia Buble și Havana au adus „Tatoué” live la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Havana și Lidia Buble colaborează în premieră pentru o piesă în limba franceză: „Tatoué"

Anul 2023 începe cu surprize și cu o colaborare muzicală deosebită. Havana și Lidia Buble fac echipă...

Camila Cabello sparge toate topurile - VIDEO

Cântăreața Camila Cabello cucerește pe rând toate topurile Billboard. Dacă săptămâna trecută alb...