Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie, printre actrițele hărțuite de Harvey Weinstein – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie au dezvăluit că au fost hărțuite de producătorul de film Harvey Weinstein. Ele se alătură astfel grupului de actrițe care au lansat în ultimele zile un val de acuzații de hărțuire împotriva lui Weinstein.

Paltrow a povestit în New York Times că incidentul a avut loc în 1996, imediat după ce Weinstein a angajat-o pentru rolul principal în Emma, producția care a lansat-o ca stea la Hollywood.

Actrița a declarat că, după ce a primit rolul, a fost invitată la o întâlnire cu producătorul în camera unui hotel. După ce a ajuns, Weinstein a început să o pipăie şi i-a sugerat să se retragă în dormitor pentru ”un masaj”.

”I was a kid, I was signed up, I was petrified” (”Eram doar un copil, am rămas efectiv înmărmurită”), a spus Paltrow, precizând că a fost şocată mai ales pentru că îl considera un mentor.

Actriţa i-a refuzat avansurile şi i-a povestit cele întâmplate iubitului ei Brad Pitt. Actorul l-a confruntat pe Weinstein, moment în care Gwyneth spune că s-a temut că va fi concediată.

Cu toate acestea, Paltrow a continuat să lucreze cu Weinstein şi chiar a câştigat un Oscar pentru interpretarea din ”Shakespeare in Love”.

La rândul ei Angelina Jolie a povestit că, în tinerețe, a fost abordată de Weinstein într-un mod nepotrivit și din această cauză a ales să nu mai lucrez niciodată cu el şi chiar le-a avertizat despre atitudinea sa pe cele care au făcut-o.

”I had a bad experience with Harvey Weinstein in my youth, and as a result, chose never to work with him again and warn others when they did”, a recunoscut actrița pentru  New York Times. Jolie nu a dat însă prea multe detalii.

Scandalul hărțuirilor sexuale ia amploare, până în acest moment 12 femei dezvăluind diferite experiențe traumatizante pe care le-au avut cu mogulul de la Hollywood. Printre ele și o scenaristă care a descris una dintre scene plângând.

Prin purtătorul său de cuvânt, Harvey Weinstein a negat vehement toate acuzațiile. Cu toate astea el a fost concediat de propria lui casă de producție, The Weinstein Company.

Articole similare

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...