Confidenţialitate

Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie, printre actrițele hărțuite de Harvey Weinstein – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie au dezvăluit că au fost hărțuite de producătorul de film Harvey Weinstein. Ele se alătură astfel grupului de actrițe care au lansat în ultimele zile un val de acuzații de hărțuire împotriva lui Weinstein.

Paltrow a povestit în New York Times că incidentul a avut loc în 1996, imediat după ce Weinstein a angajat-o pentru rolul principal în Emma, producția care a lansat-o ca stea la Hollywood.

Actrița a declarat că, după ce a primit rolul, a fost invitată la o întâlnire cu producătorul în camera unui hotel. După ce a ajuns, Weinstein a început să o pipăie şi i-a sugerat să se retragă în dormitor pentru ”un masaj”.

”I was a kid, I was signed up, I was petrified” (”Eram doar un copil, am rămas efectiv înmărmurită”), a spus Paltrow, precizând că a fost şocată mai ales pentru că îl considera un mentor.

Actriţa i-a refuzat avansurile şi i-a povestit cele întâmplate iubitului ei Brad Pitt. Actorul l-a confruntat pe Weinstein, moment în care Gwyneth spune că s-a temut că va fi concediată.

Cu toate acestea, Paltrow a continuat să lucreze cu Weinstein şi chiar a câştigat un Oscar pentru interpretarea din ”Shakespeare in Love”.

La rândul ei Angelina Jolie a povestit că, în tinerețe, a fost abordată de Weinstein într-un mod nepotrivit și din această cauză a ales să nu mai lucrez niciodată cu el şi chiar le-a avertizat despre atitudinea sa pe cele care au făcut-o.

”I had a bad experience with Harvey Weinstein in my youth, and as a result, chose never to work with him again and warn others when they did”, a recunoscut actrița pentru  New York Times. Jolie nu a dat însă prea multe detalii.

Scandalul hărțuirilor sexuale ia amploare, până în acest moment 12 femei dezvăluind diferite experiențe traumatizante pe care le-au avut cu mogulul de la Hollywood. Printre ele și o scenaristă care a descris una dintre scene plângând.

Prin purtătorul său de cuvânt, Harvey Weinstein a negat vehement toate acuzațiile. Cu toate astea el a fost concediat de propria lui casă de producție, The Weinstein Company.

Articole similare

Fiul Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a pledat în instanță împotriva tatălui la procesul de custod...

Fiul cel mare a lui Brad Pitt și Angelinei Jolie, Maddox, a ales să depună mărturie în instanță împo...

Will Smith spune că n-a întâlnit niciodată o persoană rasistă care era și inteligentă

Într-un tur de promovare pentru noua sa serie de pe Netflix, "Amend: The Fight For America", Will Sm...

Angelina Jolie a vândut o pictură a lui Winston Churchill pentru 7 milioane de lire sterline

Un tablou al fostului prim-ministru britanic Sir Winston Churchill, deținut de Angelina Jolie, s-a v...