Confidenţialitate

Guard-Your-Liver® din gama Good Routine® by Secom®, protectorul ficatului tau (P)

CoolNews
share

Știm cu toții că de multe ori lucrurile din exterior tind să ne acapareze viața și simțurile, uitând, din păcate, de grija față de noi și de corpul nostru, împingând lucrurile până la limita suportabilului, sau, de multe ori, poate dincolo de ea. Acum, la început de an, când toate rezoluțiile sunt încă în faza incipientă, ne propunem să oferim extra atenție și interiorului, iar ficatul nostru este cel care simte cel mai tare efectele stilului nostru de viață nu foarte atent.

Ficatul e un organ incredibil de rezistent. Se descurcă, de regulă, fără să “protesteze” prea mult, deși îl abuzăm în toate felurile imaginabile: cu fumat, lipsa de mișcare, diete nesănătoase, muncă multă și în condiții de stres, ignorând intervalele obligatorii de odihnă și perioadele de somn sau consumând alcool în exces.

Din fericire, pentru toate aceste amenințări, avem și un protector. Acesta se numește GUARD-YOUR-LIVER®.

GUARD-YOUR-LIVER® din gama Good Routine® by Secom®, îți vine în ajutor cu o formulă sinergică de fosfolipide esențiale și silimarină extra concentrate, care protejează, detoxifiază și regenerează ficatul.

Și ca lucrurile să fie și mai clare, cele două substanțe din GUARD-YOUR-LIVER® din gama Good Routine® by Secom®, fosfolipidele esențiale și silimarina, au creat și o piesă, pentru a ne aduce aminte că avem un aliat de nădejde alături, atunci când mai facem excese legate de corpul nostru:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un ficat sănătos este o condiție necesară pentru o stare bună de sănătate. Deși are, din punct de vedere funcțional, un rol de primă linie în eliminarea toxinelor din organism, acest organ are și el nevoie de îngrijiri, la fel cum si medicii înșiși trebuie să vegheze la propria sănătate.

Un pic de extra atenție pentru ficatul tău… nu strică. GUARD-YOUR-LIVER® din gama Good Routine® by Secom® este potrivit pentru susținerea funcțiilor, suport în cazul exceselor și dezechilibrelor alimentare, persoanelor expuse factorilor de stres și în cazul poluării urbane.

Acesta este un supliment alimentar, citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.