Gran Error x Minelli îți acaparează playlist-ul de party cu “Chop Chop”

CoolNews, Muzică
share

Gran Error și Minelli, două dintre cele mai apreciate acte din Europa de Est, colaborează pentru piesa ce va sta în topul playlist-urilor tale dedicate party-urilor. “Chop Chop” e o piesă plină de energie, ce te va face cu siguranță să te miști și să o fredonezi incontrolabil. 

Piesa a fost compusă de Minelli, Wayne Hector, Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi.

,,Sper să dansați și să vă simțiți voi înșivă pe <<Chop Chop>> și să aveți parte de cele mai reușite amintiri ale voastre. Vreau să le mulțumesc și celor de la Gran Error pentru colaborare, a fost o plăcere să lucrez cu acești băieți. Bucurați-vă de piesă!” ne spune Minelli.

<<Chop Chop>>  este cu siguranță o piesă vibrantă și cu vibe electric, perfectă pentru dans și petreceri. Împreună cu Minelli am reușit să creăm exact sound-ul pe care ni-l doream și suntem super încântați pentru acest lucru.“ ne spune Gran Error.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători din spatele proiectului muzical de succes, Gran Error. De asemeenea, ei sunt mințile creative din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte dance, care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții. În plus, cei doi au lucrat cu Akon, Nicky Minaj și Nick Jonas și au fost premiați de-a lungul carierei lor de peste 30 de ori. Piesa lor în colaborare cu Elvana Gjata și Antonia a ajuns pe locul #3 în topurile radio din Lituania și pe locul #1 în România.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est din ultimii ani. „Rampampam”, single-ul premiat cu trei discuri de platina în Polonia, a fost unul dintre cele mai mare hit-uri ale anului 2021 în materie de muzică dance în Europa, reușind să domine topurile muzicale din CEE & CIS, ajungând până pe #4 în Top 200 Shazam Global. După succesul avut cu acest single, Minelli a revenit în atenția fanilor de peste tot din lume cu hiturile „Nothing Hurts”, „MMM” și „Deep Sea” – single lansat alături de unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, R3HAB. Pe lângă succesul avut cu aceste piese, Minelli se bucură și de un succes din punctul de vedere al carierei de songwriter prolific, putându-se lăuda cu un șir impresionant de hituri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy).

Articole similare

Molella x Gamuel Sori x Minelli - “Let's Dance (Volare)”: experiența electrizantă care te va face să...

"Let's Dance (Volare)" colaborarea dintre Molella, Gamuel Sori și Minelli este un imn electronic mol...

Gran Error x Elvana Gjata - "Besame En Rio" - Imnul fierbinte al verii

"Besame En Rio", colaborarea dintre Gran Error și Elvana Gjata este imnul suprem al verii, pulsând d...

"Bug a Boo" - demascând iluzia glamour-ului cu Minelli

"Bug a Boo", cea mai nouă piesă semnată Minelli, se dezvăluie ca un imn electrizant care denunță făr...