Gramofone anunță revenirea în forță în 2024 cu single-ul „Call It Love” și lansarea unui nou album

CoolNews, Muzică
share

Formația de funk rock alternativ, Gramofone, marchează întoarcerea în lumina reflectoarelor în 2024 cu un single exploziv, „Call It Love”, extras de pe viitorul album „Fast Forward”. Piesa este o incursiune captivantă în complexitatea relațiilor de cuplu, explorând atracția și dependența, cu un amestec inconfundabil de riffuri de chitară blues, linii de bass groovy, si “hook-uri” melodice care creeaza un sunet captivant și energic.

„Call It Love” surprinde audiența cu notele sale de synth și un refren care rămâne adânc în minte. Piesa ilustrează o poveste de dragoste complicată, în care sentimentele sunt conturate de atracție și dependență, fără ca niciunul dintre parteneri să fie complet convins că este vorba despre dragoste adevărată.

Începând de astăzi, piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar săptămâna următoare va apărea și videoclipul oficial.

Această revenire muzicala marchează și un moment semnificativ în cariera formației, care a sărbătorit recent 10 ani de activitate. În această perioadă, Gramofone a avut privilegiul de a urca pe marile scene ale țării, inclusiv în deschiderea concertului legendarului Bon Jovi, și de a participa la festivaluri de prestigiu, printre care Electric Castle, Afterhills și Awake. Nu doar scenele mari, ci și cluburile au fost locurile pe care Gramofone le-a transformat în povești împărtășite cu fanii.

Trupa este cunoscută și pentru inovațiile tehnologice, create 100% in-house. De-a lungul timpul, Gramofone a lansat primul videoclip filmat cu Iphone pe green screen și realizat în Unreal Engine 4 (Get It), un alt videoclip în HDR (Stay Alive) sau un videoclip filmat şi redat integral în 360 de grade (My Self).

Albumul „Fast Forward” este o călătorie sonoră ce cuprinde 11 piese captivante, iar publicul va avea ocazia de a descoperi și savura această creație în cursul anului 2024, cu lansări treptate.

Pentru mai multe informații și noutăți despre Gramofone, vă invităm să urmăriți site-ul oficial al trupei, www.grmfn.com.

Gramofone este o formație de funk rock alternative cu o carieră solidă de 10 ani în peisajul muzical românesc. Cu influențe variate și o abordare inovatoare, Gramofone îmbină sunetele captivante ale synth-ului cu solo-uri de chitară expresive, creând un univers muzical distinctiv și memorabil.