Confidenţialitate

Google îți poate găsi animalul de companie în diverse lucrări de artă

CoolNews, Tech
share

Fiecare animal este un obiect de artă pentru stăpânul lui. Fie că ai o pisică, un cățel, o găinușă sau un porcușor, cu siguranță există un tablou sau o sculptură în care să existe deja. Cel puțin asta spune Google care e gata să te ajute să-ți identifici animalul de companie în diverse lucrări de artă. 

Dacă ne întoarcem în 2018, ne aducem aminte că Google ne ajuta să ne găsim geamănul în tablouri sau sculpturi din toată lumea, din toate perioadele. Din datele pe care le avem până acum, au fost oferite rezultate pentru peste 120 de milioane de selfie-uri. Acum, aplicația îți poate găsi și animalele de companie în aceleași tablouri sau sculpturi.

Folosind un algoritm bazat pe învățare, Pet Portraits potrivește imaginea ”blănosului” tău cu imaginea altui ”blănos” dintr-un tablou, de exemplu. Rezultatul poate fi că pisica ta seamănă cu un graffiti din Mexic, sau cu statueta unei pisici venerate de atâtea generații în Egipt. Nu știi niciodată.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Google Arts & Culture, apasă pe butonul de cameră în culorile curcubeului și asta e tot!

Spor la identificat animăluțe drăguțe în tablouri celebre!

Articole similare

[BREAKFAST] Giganții din tehnologie visează la o lume fără parole

Apple, Google și Microsoft au declarat că vor să realizeze metode de autentificare fără parole, pe c...

Google a dat în judecată un bărbat pentru fraudă cu cățeluși

Google a pornit un proces împotriva unui bărbat pentru că ar fi abuzat de serviciile companiei pentr...

Google a oprit vânzarea de publicitate online în Rusia

Google a oprit complet vânzarea de publicitate online în Rusia, potrivit Reuters. Decizia gigantului...