Confidenţialitate

Google îți poate găsi animalul de companie în diverse lucrări de artă

CoolNews, Tech
share

Fiecare animal este un obiect de artă pentru stăpânul lui. Fie că ai o pisică, un cățel, o găinușă sau un porcușor, cu siguranță există un tablou sau o sculptură în care să existe deja. Cel puțin asta spune Google care e gata să te ajute să-ți identifici animalul de companie în diverse lucrări de artă. 

Dacă ne întoarcem în 2018, ne aducem aminte că Google ne ajuta să ne găsim geamănul în tablouri sau sculpturi din toată lumea, din toate perioadele. Din datele pe care le avem până acum, au fost oferite rezultate pentru peste 120 de milioane de selfie-uri. Acum, aplicația îți poate găsi și animalele de companie în aceleași tablouri sau sculpturi.

Folosind un algoritm bazat pe învățare, Pet Portraits potrivește imaginea ”blănosului” tău cu imaginea altui ”blănos” dintr-un tablou, de exemplu. Rezultatul poate fi că pisica ta seamănă cu un graffiti din Mexic, sau cu statueta unei pisici venerate de atâtea generații în Egipt. Nu știi niciodată.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Google Arts & Culture, apasă pe butonul de cameră în culorile curcubeului și asta e tot!

Spor la identificat animăluțe drăguțe în tablouri celebre!

Articole similare

Donald Trump dă în judecată Facebook, Twitter și Google (VIDEO)

Donald Trump anunță că dă în judecată Facebook, Twitter și Google. Nu se limitează la a da în judeca...

Travel Insights with Google. Cel mai mare interes în căutări pentru a călători în România vine din G...

Căutările pe Google din ultima perioadă sunt un mesaj clar: oamenii sunt nerăbdători să călătorească...

Google a fost amendat cu 102 milioane euro

Google a fost amendat cu 102 milioane euro de italieni. Motivul? Abuz de poziţie dominantă în caz...