Confidenţialitate

Global Records este noul reprezentant Warner Music în România

Muzică
share

Global Records anunță că este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România începând cu 1 august.

Global Records este casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek, Mark Stam si multi alții. De asemenea, reprezintă producători și songwriteri de top precum Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, care au avut și sesiuni la nivel internațional din care au reieșit piese pentru artiști precum Selena Gomez, Nick Jonas, Nicki Minaj, AKON.

”Sunt entuziasmat să ne parteneriem cu Global Records, casă de discuri independentă cu super rezultate pe piața din România, cu un extraordinar sistem de marketing și promo, cu artiști relevanți și cu piese care domină topurile radio și TV.”, a spus Alfonso Perez-Soto, EVP, Eastern Europe, Middle East and Africa, Warner Music.

”Warner Music este cea mai mare casă de discuri din lume cu un spirit independent, suntem încântați să colaborăm și să conectăm artiștii din catalogul lor cu iubitorii de muzică din România. Este o colaborare care ne onorează!”, a spus Ștefan Lucian, CEO Global Records.

Articole similare

Nalani lansează ”Târziu” (VIDEO)

Cea mai nouă vedetă Global Records vine cu o piesă care ar putea răsuna în caștile tale mult timp de...

Romanian House Mafia lansează ”Wasted on you” (VIDEO)

Piesa ”Wasted on you”, realizată împreună cu Jade Shadi, propune o poveste de dragoste ce lasă în ur...

Romanian House Mafia se lansează cu ”Spend The Night” (VIDEO)

Global Records prezintă un nou proiect: Romanian House Mafia, un sublabel de muzică dance care promi...