Confidenţialitate

Gina Pistol: Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice

Celebrități
share

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată, pe Instagram, despre săptămânile de după sarcină și despre cum s-a simțit până acum.

Vedeta le-a transmis urmăritorilor, glumind, că acum nici măcar un duș nu mai poate să facă fără să fie programat cu grijă și integrat într-un program strict.

Gina a povestit faptul că primele două săptămâni au fost groaznice, că toate cărțile citite în cele 9 luni și toate sfaturile primite la spital, după naștere, „parcă s-au șters”, după ce a intrat pe ușă cu cea mică.

„Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașe și asistente.. am pășit în casă și am uitat totul.”, a mărturisit vedeta.

„Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar puține vorbesc despre asta. Furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să îi alini suferința. Iar toate astea adunate m-au epuizat psihic și fizic.”, a mai mărturisit Gina Pistol.

Referitor la cum e Smiley ca tată, Gina a spus că e extraordinar, iar sprijinul lui a contat extrem de mult în ultimul timp.

„Dar mare noroc am cu Andrei (n.r. – Smiley – Andrei Tiberiu Maria). Îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi.”

 

Articole similare

Virgin Radio Romania Breakfast - Smiley lansează ”Până când”

Smiley lansează ”Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versuril...

SMILEY NE-A DAT ALARMA [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...

10 la Foc Automat - Smiley @Virgin Radio Romania Breakfast

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe sce...