Confidenţialitate

Gal Godot, răspuns la criticile primite legate de rolul Cleopatrei: ”În primul rând, aceasta era macedoneană”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Actrița israeliană Gal Gadot și-a apărat intenția de a juca rolul Cleopatrei, după ce a fost acuzată că le-a furat rolul unor actrițe de culoare, potrivit Hotnews.

Cei care o critică pe Gadot afirmă că o actriță arabă sau africană ar fi trebuit să joace rolul reginei egiptene.

În primul rând, dacă vreți să respectați faptele ce o privesc pe Cleopatra, atunci aceasta era macedoneană”, a declarat actrița din Wonder Woman într-un interviu acordat BBC Arabic.

Căutam o actriță macedoneană careia să i se potrivească rolul Cleopatrei. Ea nu era acolo iar eu am fost foarte pasionată de Cleopatra”, a relatat aceasta.

Controversele au apărut în luna octombrie după ce Gadot a anunțat că va juca în film și va fi unul dintre co-producătorii peliculei.

Editorialista Hanna Flint de la The Guardian a catalogat anunțul drept „un pas înapoi pentru reprezentările de la Hollywood” în timp ce regizoarea germană Lexi Alexander a afirmat că trebuia aleasă o actriță de culoare, citând o reconstrucție a feței Cleopatrei.

Gadot a afirmat că:

Am prieteni din întreaga lume, indiferent că sunt musulmani sau creștini, catolici sau atei sau budiști, sau evrei, bineînțeles… oamenii sunt oameni iar eu vreau să celebrez moștenirea Cleopatrei și să onorez această figură istorică extraordinară pe care o admir atât de mult”.

Actrița a mai spus că oamenii sunt liberi să își facă propriile filme.

Cleopatra, născută în Alexandria, a fost ultima reprezentantă a dinastiei care a condus Egiptul timp de 300 de ani după ce a fost fondată de Ptolemeu, unul dintre generalii lui Alexandru cel Mare.

Mereu s-a crezut că membrii dinastiei au fost albi și că s-au căsătorit între ei însă unii au speculat că Cleopatra ar fi avut origini mixte datorită misterului care o înconjoară pe mama sa.

Articole similare

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, după scandalul sexual din 2017

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, după scandalul sexual în care a fost implicat. ...

TRAILER: LeBron James, primul rol mare într-un film în care apar Bugs Bunny și Tweety

LeBron James și Bugs Bunny fac echipă. Cel mai bun baschetbalist din NBA va apărea în noul film n...

Lady Gaga va juca în filmul biografic „House Of Gucci”, alături de alți actori cunoscuți

Lady Gaga va juca în filmul biografic „House Of Gucci”. Ea va fi soția lui Maurizio Gucci, Patriz...