Confidenţialitate

Gafa pentru care Primăria Capitalei a cheltuit 130.000 de lei

CoolNews, Energia aia bună
share

Primăria Capitalei a comandat și plătit 25.000 de exemplare dintr-o broșură numită ”O sută de personalități bucureștene”, în care s-a făcut o mare gafă.

Editorul a trecut negru pe alb doar că Ilie Năstase a fost de două ori no. 2 mondial și nimic despre momentul când marele tenismen a fost no. 1 mondial.

Într-un interviu pentru Libertatea, Năstase își aduce aminte că a fost într-adevăr de două ori și numărul 2 mondial, dar spune că este mai important să se vorbească despre momentul când a fost pe prima poziție a clasamentului.

„E adevărat că am fost și numărul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Ca să ajungi numărul 1 trebuie să treci și pe la numărul 2. Dar am fost și numărul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primărie cred că a fi numărul 2 e maximum! Eu nu mă supăr, ei trebuie să se supere pentru că fac astfel de greșeli. Mă mut în Constanța!”

Potrivit digi24.roIlie Năstase a fost chiar primul număr 1 mondial din era Open. Fostul tenismen a ocupat prima poziție în clasamentul ATP timp de 40 de săptămâni, în perioada 1972-1973.

Broșurile comandate de Primărie sunt destinate turiștilor străini și, pe lângă Ilie Năstase, îi mai amintește pe Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Nicolae Bălcescu, Dinu Lipatti sau Henri Coandă.

130.000 de lei a încasat o firmă din Galați pentru aceste broșuri.

Articole similare

Ilie Năstase, în pragul celui de-al cincilea divorț: "A spus că o să îmi ia totul la divorț."

Fostul tenismen și primul număr 1 ATP din istorie se pregătește de al cincilea divorț al "carierei"....

Ce-o să scrie de acum înainte pe autobuzele din București?

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță pe Facebook că autobuzele STB inscripționate cu „...

Ilie Năstase trebuia să divorțeze, dar până la urmă a făcut cununia religioasă cu a cincea soție (AU...

Ilie Năstase s-a însurat pentru a cincea oară, la 73 de ani. A făcut cununia religioasă cu Ioana Sim...