„Functional Kind Of Love” de la Francis on my mind s-a auzit astăzi LIVE la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Francis on my mind a venit astăzi în studioul Virgin Radio Romania la Tic Talk de vară cu Oana Tache. Ne-a bucurat cu „Functional Kind Of Love” într-o super versiune live și am stat de vorbă cu ea ca să o cunoaștem cât mai bine!

Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artista compune muzică și studiază pianul.

Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor ’80, alături de vibraţii electro.

Primele sale piese, „On My Mind”, „Never Be The Same” și „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia, și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlist-uri ale genului muzical.

Dacă ai ratat intervențiile, le poți urmări oricând pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, lasă-ne un follow și pe Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întămplă în august la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Articole similare

Vezi aici care valize au fost deschide până acum la „Banii sau valiza” - Powered by Mirinda

Virgin Radio Romania Breakfast revine cu un concurs WOW și la fel de simplu! De ce avem noi nevoi...

Oana Tache, singurul jurnalist român invitat să modereze de două ori la rand o dezbatere la EUROPEAN...

În perioada 9-10 iunie 2023, Oana Tache va modera dezbaterea „Recovery and Resilience ″ la European ...

Alessandra a lansat un nou single! ,,Amanta ta” s-a auzit LIVE la Breakfast

După o pauză în care artista și-a dezvoltat mai mult partea creativă și a fost partenera de scenă a ...