Confidenţialitate

FreeStay lansează single-ul și videoclipul “Din Întâmplare”

Muzică
share

Freestay lansează single-ul și videoclipul “Din întâmplare”, o piesă despre iubirea dintre doi îndrăgostiți, dar și vulnerabilitatea și greșelile lor.

Florin Ristei descrie o dragoste intensă, ce s-a consumat mult prea repede din cauza slăbiciunilor celor doi îndrăgostiți.

“<<Din Întâmplare>> este o piesă cu o încărcătura emoțională puternică, care ilustrează o poveste de dragoste privită din perspectiva bărbatului care își asumă și recunoaște partea lui de vină. Ne-am dorit să mai umanizăm un pic partea masculină care iese șifonată din aproape orice situație.” a declarat Florin Ristei.

Versurile și muzica poartă semnătura lui Florin Ristei, iar <<Din Întâmplare>> a fost orchestrată de către Costin Bodea. Clipul a fost regizat de către Trandafilm (Ionuț Trandafir).

“Piesa este compusă de mine cu ceva timp în urmă, într-o noapte, după un concert, în inspirația dimineții. Și a singuratății. Sper ca piesa să atingă multe suflete pentru că noi întotdeauna punem multă pasiune în orice interpretare live cu trupa FreeStay.” a adăugat Florin Ristei.

Articole similare

PREMIERĂ TV: „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă...

Melodia „Împreună”, parte a unei inițiative naționale de strângere de fonduri, a fost transmisă simu...

Florin Ristei a trecut pe la noi in editia speciala de 8 martie - VIDEO

Am avut editie speciala de 8 martie, pentru toate doamnele si domnisoarele care ne asculta. Flori...

FreeStay lansează single-ul și videoclipul “Din Întâmplare”

Freestay lansează single-ul și videoclipul “Din întâmplare”, o piesă despre iubirea dintre doi îndră...