Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

„Ajungem la sufletele oamenilor cu un mesaj puternic și o energie incontestabilă”, a declarat Francis On My Mind. „Colaborarea cu DOC a fost o experiență remarcabilă, iar ‘Asasin de Suflet’ este rezultatul pasiunii și dedicării noastre comune pentru artă și expresie autentică.”

Melodia este compusă de către Francis On My Mind, DOC, Cristian Prăjescu, Ioana Hriscă, cu versuri scrise de către Francis On My Mind și DOC. Videoclipul acompaniază perfect intensitatea și profunzimea piesei, prezentând imagini vizuale îndrăznețe și evocatoare, ce completează atmosfera captivantă a cântecului.

Single-ul „Asasin de Suflet” este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al lui Francis On My Mind.

Cu un amestec unic de lirism emoționant, melodii catchy și o voce care poartă greutatea emoțiilor profunde, Francis On My Mind este un artist în ascensiune a cărei călătorie de la senzația de debut la un artist introspectiv, care a captivat inimile iubitorilor de muzică de pe tot globul.
Pe măsură ce lumea a observat finețea ei lirică și peisajele sonore captivante, ea a urmat calea evoluției artistice, lăsându-și amprenta asupra industriei.

Francis On My Mind nu este doar un muzician, este o povestitoare; o țesătoare de emoții și o gardiană a amintirilor. Cu fiecare cântec, ea deschide o ușă către inimă, permițându-ne să privim în profunzimile propriilor noastre experiențe. Arta ei este o dovadă a puterii muzicii de a transcende timpul, granițele și culturile, atingând însuși miezul a ceea ce înseamnă a fi uman.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul "Asasin de suflet", o explorare a complexităț...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...