Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei „Asasin de suflet”

CoolNews, Muzică
share

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul „Asasin de suflet”, o explorare a complexității umane și a luptei interioare.

„Ajungem la sufletele oamenilor cu un mesaj puternic și o energie incontestabilă”, a declarat Francis On My Mind. „Colaborarea cu DOC a fost o experiență remarcabilă, iar ‘Asasin de Suflet’ este rezultatul pasiunii și dedicării noastre comune pentru artă și expresie autentică.”

Melodia este compusă de către Francis On My Mind, DOC, Cristian Prăjescu, Ioana Hriscă, cu versuri scrise de către Francis On My Mind și DOC.
Videoclipul acompaniază perfect intensitatea și profunzimea piesei, prezentând imagini vizuale îndrăznețe și evocatoare, ce completează atmosfera captivantă a cântecului.

Single-ul „Asasin de Suflet” este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al lui Francis On My Mind.

Cu un amestec unic de lirism emoționant, melodii catchy și o voce care poartă greutatea emoțiilor profunde, Francis On My Mind este un artist în ascensiune a cărei călătorie de la senzația de debut la un artist introspectiv, care a captivat inimile iubitorilor de muzică de pe tot globul.
Pe măsură ce lumea a observat finețea ei lirică și peisajele sonore captivante, ea a urmat calea evoluției artistice, lăsându-și amprenta asupra industriei.
Francis On My Mind nu este doar un muzician, este o povestitoare; o țesătoare de emoții și o gardiană a amintirilor. Cu fiecare cântec, ea deschide o ușă către inimă, permițându-ne să privim în profunzimile propriilor noastre experiențe. Arta ei este o dovadă a puterii muzicii de a transcende timpul, granițele și culturile, atingând însuși miezul a ceea ce înseamnă a fi uman.

DOC este unul dintre cei mai renumiți rapperi români, recunoscut pentru versurile sale inteligente și pentru contribuția sa la scena muzicală din România. Cu o carieră de peste două decenii, DOC continuă să inspire și să impresioneze publicul cu muzica sa inovatoare și mesajele sale puternice.

Articole similare

Francis On My Mind revine în atenția publicului cu piesa „Cămașa"

Francis On My Mind, artista emergentă cunoscută pentru stilul ei unic și melodii captivante, lanseaz...

Cine ești fără bani? - florianrus x DOC - ,,Rege pentru o noapte”

,,Rege pentru o noapte", prima colaborare dintre florianrus și DOC, este o piesă care te face să te ...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...