Confidenţialitate

Francis On My Mind, prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday (VIDEO)

Muzică
share

Prima artistă româncă implicată în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday este cântăreața și compozitoarea Francis On My Mind. Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro.

La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Single-urile sale anterioare, “On My Mind”, “Never Be The Same”, „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din intreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi pop si indie-pop.

Prezența artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei „Circle of Love”. Materialul a fost filmat la inceputul lunii mai, langa Bucuresti. Într-un decor natural, în mijlocul unei păduri, Francis On My Mind dezvăluie perspectiva sa asupra iubirii, în toate formele pe care un adolescent de 18 ani le poate descoperi. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei.

”Muzica e felul meu de a comunica, iar eu ma simt onorată că Samsung a ales să împartă cu publicul de pretutindeni povestea mea pe note muzicale. E intotdeauna o bucurie să ai parte de susţinere la început de drum”, spune Francis On My Mind.

Single-ul „Circle of Love” a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reuşind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, România.

Articole similare

„Functional Kind Of Love” de la Francis on my mind s-a auzit astăzi LIVE la Tic Talk de vară cu Oana...

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...

Francis On My Mind lanseaza single-ul "Functional Kind Of Love". S-a auzit în premieră la Breakfast...

In timp ce melodia "Swimming Pools" a fost inclusa pe coloana sonora a serialului american "The Summ...

Francis On My Mind colaborează cu Henri Purnell pentru primul remix "Circle Of Love" (VIDEO)

După ce a avut succes cu piesa în Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia și, desigur, Francis...