Francis On My Mind, prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday (VIDEO)

Muzică
share

Prima artistă româncă implicată în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday este cântăreața și compozitoarea Francis On My Mind. Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro.

La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Single-urile sale anterioare, “On My Mind”, “Never Be The Same”, „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din intreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi pop si indie-pop.

Prezența artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei „Circle of Love”. Materialul a fost filmat la inceputul lunii mai, langa Bucuresti. Într-un decor natural, în mijlocul unei păduri, Francis On My Mind dezvăluie perspectiva sa asupra iubirii, în toate formele pe care un adolescent de 18 ani le poate descoperi. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei.

”Muzica e felul meu de a comunica, iar eu ma simt onorată că Samsung a ales să împartă cu publicul de pretutindeni povestea mea pe note muzicale. E intotdeauna o bucurie să ai parte de susţinere la început de drum”, spune Francis On My Mind.

Single-ul „Circle of Love” a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reuşind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, România.

Articole similare

Francis On My Mind revine în atenția publicului cu piesa „Cămașa"

Francis On My Mind, artista emergentă cunoscută pentru stilul ei unic și melodii captivante, lanseaz...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul "Asasin de suflet", o explorare a complexităț...