Francis On My Mind ne intreabă dacă suntem fericiți în noul single – „Are You Happy?”

CoolNews, Muzică
share

În timp ce melodia „I’m Alright” este inclusă în spot-ul MAX – Xfinity, Francis On My Mind fiind singurul artist din lume prezent în noua campanie, acum artista lansează single-ul „Are You Happy?”. 

Cu o voce impresionantă și o abordare autentică, Francis On My Mind își aduce propria perspectivă asupra fericirii și satisfacției personale prin această melodie. „Are you happy?” explorează lupta internă a fiecărui individ de a găsi bucurie într-o lume agitată și solicitantă.

Melodia combină influențe din mai multe genuri muzicale, de la pop și rock alternativ până la indie și muzică electronică, oferind un sound captivant și inovator. Compoziția melodică și versurile profunde se împletesc perfect pentru a transmite mesajul puternic al artistei.

„Are you happy?” reprezintă rezultatul muncii unei echipe talentate și dedicate, formată din Twan Ray, Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Patryk Kumór, Maria Dzięcielak, Emil Waluchowski si Francis On My Mind, care a colaborat pentru a crea o piesă muzicală memorabilă. Producția și aranjamentul sonic inovator vor oferi ascultătorilor o experiență auditivă unică și captivantă.

Francis On My Mind lansează melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventură internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesă a fost inclusă în numeroase playliste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsă de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piesă intitulată „Speed Of Light”. De atunci până în prezent, Francis On My Mind a cucerit publicul cu melodii că „Speed Of Light”, “Funcțional Kind Of Love”, “Cloudberries”, “One Last Time” sau “I’m Alright”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

Articole similare

Francis On My Mind lansează single-ul "This Is My Time"

După ce melodia "I'm Alright" a devenit coloana sonoră a campaniei globale HBO MAX - "Get Max with X...

Francis On My Mind a lansat single-ul "I'm Alright"

După piesa „Cloudberries”, prezentă în peste 20 de playlisturi principale (New Music Friday) de la S...

„Functional Kind Of Love” de la Francis on my mind s-a auzit astăzi LIVE la Tic Talk de vară cu Oana...

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...