Confidenţialitate

Fotografii spectaculoase realizate cu telefonul mobil! Huawei lansează competiția de fotografie Huawei InFocus Awards (P)

CoolNews
share

Când ai un telefon bun e mai simplu să te transformi într-un artist recunoscut internațional! Iar asta este șansa ta să arăți cât de tare ești și să aduni followeri din toate colțurile lumii. Și nu doar atât!

Huawei lansează competiția de fotografie Huawei InFocus Awards, oferind posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne. Cu ajutorul sistemului avansat de camere, smartphone-urile Huawei rescriu regulile fotografiei inteligente.

Competiția se desfășoară în 22 de țări, inclusiv în România, iar utilizatorii de smartphone-uri Huawei își pot înscrie fotografiile sau videourile până la data de 11 august 2019.

România a avut deja un prim câștigător în competiția Huawei dedicată fotografiei realizate cu telefonul mobil.

Anul trecut, Costin Mocanu a impresionat juriul cu fotografiile sale extraordinare, fiind premiat la două dintre cele șase categorii din concurs. „Participarea la competiția Huawei, ca fotograf amator, mi-a oferit oportunitatea de a fi apreciat de profesioniști recunoscuți la nivel internațional, deschizându-mi, totodată, o lume plină de posibilități. Îi încurajez pe toți utilizatorii de Huawei să accepte provocarea de a-și da frâu liber imaginației și de a modela lumea prin propria percepție”, a declarat Costin Mocanu, câștigător al concursului de fotografie organizat de Huawei în 2018 și în prezent unul dintre promotorii campaniei Huawei #Unseen Romania.

Pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele aici: https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/ro/

Intră simplu în concurs în una din cele cinci categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard sau în cea dedicată clipurilor video – Life Now.

Vlad Eftenie, ambasadorul în România al competiției Huawei InFocus și unul dintre fotografii care realizează capturi impresionante cu telefonul mobil, ne-a ajutat cu câteva sfaturi utile, azi, în direct la Virgin Radio Romania:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

La Virgin Radio Romania, de Halloween, câștigi premii de speriat

Concursuri peste concursuri și premii peste premii. Te-ai învățat deja cu noi. Tu asculți cea mai bu...

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi!

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi! Concursul se adresează scenariști...

Idei de idei: Bonul Dumneavoastră [PREMII INCLUSE!]

La Virgin Radio Romania nu promovăm doar muzica bună, deși te-ai aștepta la asta din partea unui pos...