FOTO Alina Eremia, cu ochiul vânăt: ”Rănile se vindecă, cicatricile rămân”

CoolNews, NEWS
share

Actriță și cântăreață de succes, Alina Eremia (28 de ani) și-a surprins cele două milioane de admiratori de pe Instagram cu una dintre ultimele sale postări, în care apare cu ochiul drept vânăt.

Alina Eremia a ales să-și promoveze în acest fel ultimul single, „Umeri de piatră”, în colaborare cu Oscar, însă a produs și multă îngrijorare în rândul fanilor, mulți dintre ei crezând că artista a suferit o lovitură la ochi.

În videoclipul promovat de Alina Eremia, aceasta joacă rolul unei tinere care este agresată de iubitul ei. „Rănile se vindecă, cicatricile rămân. Violența lasă urme”, este mesajul transmis de Alina.

 

Am cântat despre iubire și despre toate felurile de a iubi și a fi iubit, despre toate fațetele ei, dar de multe ori nesiguranțele și frica îmbracă haina iubirii. Atunci când sentimentele întunecă rațiunea, lucrurile încep să degenereze. Tot ascultând demo-ul după sesiune și auzind tot mai des povești care m-au cutremurat, am vrut să expun și partea bolnăvicioasă a relațiilor, pentru că este realitatea în care trăim. Potrivit celor mai recente date ale Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, în medie una din trei femei din UE a fost victima violenței fizice sau exprimări ale violenței domestice, care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea inclusiv de către victime. Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme” ne spune Alina Eremia.

Piesa a fost scrisă de către Alina Eremia, Alex Parker și Marius Dia în timp ce Oscar a completat piesa cu partea sa de rap. Producția finală a fost realizată de către Alex Parker. Videoclipul piesei a fost regizat de către Vlad Oancea si produs de către Loops Production. Cei doi protagoniști ai videoclipului sunt chiar Alina Eremia și Oscar, prezenți într-un ring de box, portretizând ideea de luptă și de semnele pe care le pot lăsa pe noi proiecțiile altora vis-a-vis de noi.

Articole similare

A învăța să spui: ,,Nu te mai aștept” cu Alina Eremia

Piesa ,,Nu te mai aștept” a Alinei Eremia te lovește în inimă cu o poveste de dragoste pierdută.  h...

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare - inițiativa artistei din social media

După ce a lansat recent piesa ,,Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gâ...

Alina Eremia lansează „Cu voce tare”! S-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae

Alina Eremia vine cu o interpretare ca o îmbrățișare în ,,Cu Voce Tare”. Artista recunoscută pentru ...