Fostul prefect de Gorj, prins de 4 ori la volan având permisul anulat, a fost internat la secția psihiatrie a SJU Târgu Jiu

CoolNews, NEWS
share

Fostul prefect și parlamentar de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost internat la secția psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru o expertiză de specialitate. Măsura a fost dispusă de polițiștii din Târgu Jiu, după ce Morega a fost prins, de 4 ori în ultimele două săptămâni la volan, deși avea dreptul de conducere anulat, scrie europafm.ro.

Din 6 februarie anul acesta, de când i-a fost anulat permisul de conducere din motive medicale, Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști conducând fără permis de 4 ori, o dată în județul Mehedinți și de 3 ori în Gorj.

De fiecare dată, polițiștii i-au întocmit și dosare penale. Politicianul în vârstă de 78 de ani și-a achiziționat chiar un girofar pe care l-a pus pe autoturism și, de câteva ori, a fost surprins de șoferii din trafic conducând haotic. Nu respectă regulile de circulație și conduce foarte agresiv.

Luni, Morega a fost văzut în zona unei benzinării din Târgu Jiu în timp ce-și alimenta mașina. Șoferii au anunțat poliția și mai multe filtre au fost organizate. Polițiștii l-au prins în timp ce se afla în trafic, la volan, pe un bulevard din Târgu Jiu. Familia lui Morega este cea care de nenumărate ori i-a luat cheile de la autoturism, însă politicianul își procură alta de fiecare dată.

Urmează ca IPJ Gorj să anunțe ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fără banchete la final de an școlar în București, spune prefectul

Fără banchete la final de an școlar în București. Prefectul Alin Stoica spune că deocamdată astfe...

Gorj: Un angajat al primăriei Albeni i-a cerut primarului să-i dea înapoi șpaga (AUDIO)

Un angajat al primăriei Albeni îi cere primarului să-i dea șpaga înapoi: 3.000 de euro, 1500 de lei,...

Prefectul Capitalei propune noi măsuri: nu ai coș, nu intri la cumpărături

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, are o propunere inedită pentru a preveni aglomerația din magazine....