Florin Salam, reținut pentru 24 de ore. Avocata sa: „Are calitatea de suspect și atâta tot”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Florin Salam a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Avocata sa a fost la secția de poliție unde se află acesta și i-a dus de mâncare. Beatrice Comăniceanu nu a dat prea multe detalii despre situația cântărețului, scrie europafm.ro.

Florin Salam ar fi avut 2 complici, spun anchetatorii. El va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam: „Nu-mi doresc să fac comentarii. Nu am dat niciun fel de declarații. Are calitatea de suspect și atâta tot.

Jurnalist: S-a prevalat de dreptul la tăcere?

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam: Exact. Lucrurile nu stau chiar așa. Vom fi prezentați la Parchet. Nu mai doresc să comentez în acest moment.

Jurnalist: Dușmanii îi poartă pică lui Florin Salam?

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam: Se poate spune și așa. Păi nu s-a apărat că nu a dat declarație. Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere”.

Prima infracțiune ar fi avut loc pe 21 iulie 2020 când, „în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere”. Ulterior, Florin Salam nu și-ar fi respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată, transmite Poliția Română.

Cel de-al doilea caz a avut loc pe 28 ianuarie 2023, când o altă persoană ar fi mers la locuința artistului și, în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro în schimbul unor servicii muzicale în data de 13 august 2023. În seara respectivă, Florin Salam nu s-ar fi prezentat și nici nu ar fi returnat banii persoanei vătămate.

Cel mai recent, pe 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința cântărețului și, în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023. Nici de această dată Florin Salam nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți, conform Poliției Române.

 

ȘTIREA INTEGRALĂ PE EUROPAFM.RO

 

sursa foto: Facebook Florin Salam

Articole similare

Ilie Năstase, cântărețul. Celebrul sportiv român își lansează primul disc

În 1987, aflat în plină glorie internațională, tenismenul român Ilie Năstase a primit propunerea de ...

Cântărețul George Nicolescu a murit la vârsta de 74 de ani

Artistul s-a născut nevăzător și a avut o carieră îndelungată în muzica românească. Este cunoscut pe...

Florin Salam, audiat de polițiști ca martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie

Cântărețul de manele Florin Salam a fost audiat de polițiști miercuri dimineață. Este martor într-un...