florianrus lansează „Sentimente cu alcool” – piesa pe care a cântat-o pentru prima dată în toamnă, la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică, NEWS
share

florianrus lansează astăzi „Sentimente cu alcool”, penultima piesă de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă”. Piesa a fost cântată de-a lungul timpului doar în concertele sale prin țară, reușind să țină publicul în suspans pănă în ziua de astăzi referitor la data de lansare.

„Sentimente cu alcool” reprezintă acea parte din noi care devine conștientă de sentimentele sale și de ceea ce simte pentru persoana iubită doar în momentul în care dorul devine mult prea apăsător. Și când ești mai vulnerabil și mai sincer cu tine dacă nu atunci când amesteci „sentimentele cu alcool”?

Piesa a fost scrisă chiar de către florianrus, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu (Domino). Videoclipul a fost regizat de către Ioana Stan alături de David Mogan (DOP), producția video fiind realizată de către Loops Production.

În septembrie, florianrus ne-a trecut pragul și pe lângă „Pură ficțiune”, ne-a cântat și „Sentimente cu alcool”. Clipul se poate vedea mai jos: 

florianrus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

Articole similare

Cine ești fără bani? - florianrus x DOC - ,,Rege pentru o noapte”

,,Rege pentru o noapte", prima colaborare dintre florianrus și DOC, este o piesă care te face să te ...

Noua piesă a lui Florian Rus în colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast - V...

Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineață la Virgin Radio Breakfast ...

Cea mai frumoasă declarație de dragoste - ,,Unul fără altul" - florianrus

,,Unul fără altul" este o piesă care vorbește despre legătura solidă dintre doi oameni. Versurile at...