Confidenţialitate

Filmul perfect pentru weekend: „Into The Wild” – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Pentru acest weekend, Alice Tudor îți recomandă „Into The Wild”, filmul cu două nominalizări la Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

Este un film de aventuri cu o doză mare de dramă în care o să-i (re)vezi în rolurile principale pe Emile Hirsch, Vince Vaughn și Kristen Stewart.

„Am revăzut filmul Into The Wild, din 2007. Țineam minte doar că m-a prins la vremea aceea, dar uitasem care era subiectul. Este despre o competiție cu
adevărat sănatoasă, tu cu tine însuți. A deveni mai bun înseamnă a te raporta la tine, cel de ieri și singura comparație relevantă este cea cu tine însuți”, a povestit Alice la Virgin Radio Romania.

Crescut într-o suburbie bogată din Washington DC, Christopher McCandless decide la 24 de ani să întrerupă legăturile cu familia, să renunțe la conturile bancare și să plece în sălbăticie. Ajuns în Alaska, Christopher renunță la mașină, își arde și ultimii bani și decide să se decurce singur în ținuturile pustii, vânând și mâncând rădăcini. Corpul lui a fost găsit cu câteva luni de zile mai târziu, cauza decesului fiind probabil inaniția.

Articole similare

Cum a strălucit Kristen Stewart la premiera mondială a noului Charlie's Angels

Kristen Stewart şi Naomi Scott au atras toate privirile la premiera mondială a noului ”Charlie's Ang...

Cum va arăta Kristen Steward în remake-ul filmului "Charlie's Angels"

Regizorul Elizabeth Banks a anunțat joi că pregătește un film remake "Charlie's Angels", în care va ...

Ele sunt noile Charlie's Angels

Celebra replică ”Good morning, Angels” se va auzi din nou marile ecrane. Potrivit PopSugar, franc...