Confidenţialitate

Fii primul care vede documentarul trupei Coldplay

CoolNews
share

Momentul abia așteptat de fanii români ai trupei Coldplay se apropie. Pe 14 noiembrie, la Cine Globe, documentarul Coldplay -“A Head Full of Dreams” va fi proiectat, în premieră!

Vino să iei parte la un eveniment worldwide pentru fanii Coldplay, filmul documentar beneficiind de o proiecție în 2000 de cinematografe din întreaga lume pentru o singură seară – cea de 14 noiembrie. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.cineglobe.ro.

Trupa Coldplay aniversează 20 de ani de existență și vine cu un cadou inedit pentru fani – un documentar filmat în secret în ultimele două decenii. Producția poartă numele “A Head Full of Dreams”, ales după albumul lansat de trupa britanică în 2015. Documentarul este regizat de Mat Whitecross, prieten vechi și colaborator al trupei, în trecut lucrând împreună la clipurile „Paradise”, „A Sky Full of Stars”și „Adventure of a Lifetime”.

Advertisement

Coldplay a ales ca documentarul să fie lansat în cadrul unui eveniment worldwide – să fie rulat o singură seară, pe 14 noiembrie, în 2000 de cinematografe din toată lumea. Fanii pot vedea în premieră imagini și discuții surprinse cu membrii trupei Colplay, filmări uimitoare cu Chris Martin.

Documentarul ni-i arată pe cei de la Coldplay pornind de la ipostaza de tineri emoționați de acum 20 de ani, până la marii artiști de astăzi. „Mă bucur foarte mult că avem ocazia să oferim clienților noștri posibilitatea de a vedea o proiecție care suprinde prin printr-un sunet excepțional care este pus în evidență de tehnologia pe care o folosim la Cine Globe. Coloana sonoră a filmului te va teleporta din sala de cinema, direct la unul dintre concertele trupei Coldplay. Sunt sigur că fanii trupei și nu numai vor aprecia această proiecție.” a spus Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Articole similare

J Balvin a lansat documentarul "The Boy from Medellin" - VIDEO

Chiar de ziua lui, pe 7 mai, J Balvin a marcat o dublă lansare: "7 de Mayo", track-ul inclus în doc...

The Weeknd e așteptat să facă show la BRIT Awards

The Weeknd este așteptat să facă show la ceremonia BRIT Awards. Cântărețul canadian va înregistra...

Se face documentar despre viața Serenei Williams

Se face documentar despre viața Serenei Williams. Se va ocupa de el chiar multipla campioană de t...