FIFA 18 a fost lansat în România

CoolNews
share

FIFA 18 a fost lansat azi în România de către Electronic Arts, în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe Arena Națională.

Pe stadion au fost prezenți creatorii jocului, reprezentanți din partea Federației, precum și fani ai celebrului joc video.

„An de an reușiți să aduceți zâmbetul pe chipurile a zeci de milioane de oameni, copii şi adulți, de pe tot globul. FIFA este un fenomen global, și cum scrie la intrarea pe stadioneste construit în România, vă felicit și vă mulțumesc”, s-a adresat Vlad Beu, FIFA Supervising Development Director angajaților Electronic Arts strânşi pe arena naţională.

Ce aduce nou FIFA 18?

Cu noua tehnologie Frostbite™şi Real Player Motion Technology, un sistem de animație complet nou care permite o viteză de reacție mai mare și recrearea personalității jucătorilor, FIFA 18 șterge granița dintre lumea virtuală și cea reală, aducând la viață jucători, echipe și suporteri ai celui mai popular joc din lume. De pildă, personajul Cristiano Ronaldo, care este şi imaginea acestei ediţii FIFA, are în joc mișcările care l-au consacrat pe terenul de fotbal.

În plus, funcţia Player Control combinat cu noua tehnologie Team Styles and Positioning oferă posibilitatea recreării unor momente dramatice realiste, care redau o experienţă de joc autenticăşi captivantă, atât pe teren, cât și în tribune, în funcție de specificul meciului și al stadionului pe care se dispută meciurile de fotbal.

De asemenea, FIFA 18 aduce continuarea odiseei lui Alex Hunter, care a început în FIFA 18. The Journey: Hunter Returns îl va duce pe Hunter într-o călătorie pe tot globul, alături de jucători legendari, inclusiv Cristiano Ronaldo și alte staruri ale fotbalului mondial.

În FIFA Ultimate Team™ poți vedea legendele fotbalului precum Ronaldo Nazário, Maradona, Ronaldo sau Thierry Henry și chiar fostul căpitan al Naționalei României, Gheorghe Hagi, fiecare dintre ei fiind ilustrați în 3 variante, reprezentând momente diferite ale carierei lor.

La sugestia fanilor, de asemenea, FIFA 18 aduce un feature nou, denumit Interactive Transfers in Career Mode – un sistem cu totul nou de transferuri, în care jucătorii sau agenții lor pot negocia contractele și detaliile tranziției de la un club de fotbal la altul, prin scene interactive.

Naționala României apare în FIFA 18

Naționala țării noastre a fost inclusă oficial în noul joc, în urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, studioul licențiind echipamentele și însemnele oficiale ale naționalei. Pe lângă echipa tricolorilor, jocul include și toate elementele pe care naționala le aduce cu ea: tribune cu suporteri îmbrăcați în tricourile echipei și bannere specifice României.

 

 

 

Articole similare

Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa și prezintă o piesă specială pentru mec...

Echipa Națională de fotbal a României are un susținător de nădejde în această seară și nu numai! Cu ...

Le Figaro, înainte de România - Olanda: „Ianis Hagi e hotărât să calce pe urmele legendarului său ta...

Înaintea confruntării dintre România și Olanda la EURO 2024, Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe ...

România, gata să surprindă Olanda la EURO: Viziunea lui Alan Shearer

Unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului englez, Alan Shearer, este convins că Român...