Festival Massive Tunes te duc la cele mai tari festivaluri! Cum ajungi în Top 10

CoolNews, Energia aia bună
share

A început vânătoarea de Festival Massive Tunes!

Prinde la Virgin Radio Romania fiecare hit marcat ca Festival Massive Tunes, intră rapid pe virginradio.ro și adăugă-ți în cont punctele! Dacă aduni cele mai multe puncte și intri în Top 10, te califici în tragerile la sorți de la Virgin Radio Romania pentru a ajunge la cele mai tari festivaluri din vara asta!

Practic, artiștii tăi preferați te trimit la cele mai tari festivaluri din România și din lume!

Cum prinzi punctele la Festival Massive Tunes

Cum auzi un hit marcat ca Festival Massive Tunes, intră rapid pe virginradio.ro, de la calculator sau telefonul mobil, și adăugă-ți în cont punctele!

Dacă aduni cele mai multe puncte și intri în Top 10, te califici în tragerile la sorți de la Virgin Radio Romania pentru a ajunge la cele mai tari festivaluri din vara asta!

Cum se face diferențierea între participanții cu același număr de puncte

Cu cât reacționezi mai repede din momentul în care se aude la radio Festival Massive Tunes, cu atât ești mai sus în top. Ordinea în top, atunci când sunt mai mulți participanți cu număr egal de puncte, este dată de viteza cu care ai adăugat punctele în contul tău.

Topul este afișat în timp real pe virginradio.ro?

NU, topul pentru fiecare festival se reactualizează de câteva ori pe oră. Dacă vrei să forțezi golirea cacheului din browserul tău și intri de pe un PC, încearcă combinația de taste Ctrl+F5.

Când se resetează Top 10 pentru fiecare festival

Topurile se pot reseta oricând după ce a fost anunțat un nou câștigător pentru festivalul respectiv. Afli când se resteză topul și reîncepe vânătoarea de puncte în direct de la DJ Virgin Radio Romania. Topul NU se va reseta niciodată înainte de o extragere, astfel încât dacă ești în Top 10 înainte de a selecta un nou câștigător ai 1 șansă din 10 pentru a câștiga cea mai tare experiență la festivalul respectiv!

 

Articole similare

Drake, cel mai ascultat artist masculin de pe Spotify

Drake e cu siguranță un star internațional. În 2018, Drake a lansat cel mai nou album al său, "Scorp...

Virgin Radio Romania te trimite la concertul lui Drake din Amsterdam

Virgin Radio Romania te trimite la concertele importante ale anului din lume.  De data asta e vor...

Cum prinzi punctele la Festival Massive Tunes

Artiștii tăi preferați te trimit la cele mai tari festivaluri din România și din lume! Prinde la ...