Confidenţialitate

Femeie din București, mușcată de mai mulți câini maidanezi. Are numeroase răni la mâini și picioare

CoolNews, NEWS
share

O femeie a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost mușcată de mai mulți câini. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a petrecut pe câmpul de lângă digul Lacul Morii din București, scrie EuropaFM

O persoană a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns polițiști și un echipaj de prim ajutor, iar femeia, cu numeroase răni la mâini și picioare, a fost transportată la spital.

Sesizată de polițiști, ASPA  ”Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”  a ridicat, deocamdată, din zona respectivă un singur câine. Cătălina Trănescu, purtător de cuvânt al ASPA a spus la Europa FM că primiseră recent sesizări privind prezența câinilor în zona respectivă:

Incidentul s-a întâmplat la granița dintre București și Ilfov, zona respectivă fiind un câmp deschis. Toate echipajele ASPA au pornit în zona respectivă, au fost identificați acolo 5-6 câini, unul dintre ei a fost tranchilizat și ridicat de colegi. Ceilalți au fugit însă colegii i-au urmărit și au identificat o curte din care presupunem că ar fi ieșit, în acest moment am sesizat poliția. Dacă ne referim la zona Lacul Morii, am avut o acțiune chiar săptămâna trecută, în urma unei sesizări de la un cetățean, a fost identificat un câine și a și fost ridicat la momentul respectiv.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Pasajul Unirea din București, blocat din nou. Un camion a rămas înțepenit

Un nou incident a avut loc în Pasajul Unirea, redeschis circulației în urmă cu nici trei săptămâni. ...

Cât timp pierd bucureștenii în trafic? Capitala, pe locul patru în topul celor mai aglomerate orașe ...

Capitala se află pe locul al patrulea în lume în ceea ce privește aglomerația pe drumuri. Bucureștiu...

[BREAKFAST] Un bărbat merge cu mașina la serviciu, iar apoi 8 ore o închiriază pentru că nu găsește ...

Profit maxim cu investiţii minime. Un şofer din Capitală, decis să facă economii, a găsit reţeta suc...