Femeie din București, mușcată de mai mulți câini maidanezi. Are numeroase răni la mâini și picioare

CoolNews, NEWS
share

O femeie a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost mușcată de mai mulți câini. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a petrecut pe câmpul de lângă digul Lacul Morii din București, scrie EuropaFM

O persoană a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns polițiști și un echipaj de prim ajutor, iar femeia, cu numeroase răni la mâini și picioare, a fost transportată la spital.

Sesizată de polițiști, ASPA  ”Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”  a ridicat, deocamdată, din zona respectivă un singur câine. Cătălina Trănescu, purtător de cuvânt al ASPA a spus la Europa FM că primiseră recent sesizări privind prezența câinilor în zona respectivă:

Incidentul s-a întâmplat la granița dintre București și Ilfov, zona respectivă fiind un câmp deschis. Toate echipajele ASPA au pornit în zona respectivă, au fost identificați acolo 5-6 câini, unul dintre ei a fost tranchilizat și ridicat de colegi. Ceilalți au fugit însă colegii i-au urmărit și au identificat o curte din care presupunem că ar fi ieșit, în acest moment am sesizat poliția. Dacă ne referim la zona Lacul Morii, am avut o acțiune chiar săptămâna trecută, în urma unei sesizări de la un cetățean, a fost identificat un câine și a și fost ridicat la momentul respectiv.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cod QR deasupra Catedralei Naționale. Credincioșii pot face acum donații online și prin SMS

Digitalizarea Bisericii Ortodoxe e la înălțime. Trecătorii care ajung în zona Catedralei Naționale v...

ANM: Sâmbătă va ninge în București. De vineri noapte ninge la munte

Vin primele ninsori consistente din acest sezon rece. Din această noapte – va ninge în zonele montan...

S-a deschis stația de metrou Tudor Arghezi. Cum vor circula trenurile

Azi se deschide stația de metrou Tudor Arghezi, de pe Șoseaua Berceni din Capitală.  Sistemul de aut...