Confidenţialitate

Femeie din București, mușcată de mai mulți câini maidanezi. Are numeroase răni la mâini și picioare

CoolNews, NEWS
share

O femeie a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost mușcată de mai mulți câini. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a petrecut pe câmpul de lângă digul Lacul Morii din București, scrie EuropaFM

O persoană a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns polițiști și un echipaj de prim ajutor, iar femeia, cu numeroase răni la mâini și picioare, a fost transportată la spital.

Sesizată de polițiști, ASPA  ”Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”  a ridicat, deocamdată, din zona respectivă un singur câine. Cătălina Trănescu, purtător de cuvânt al ASPA a spus la Europa FM că primiseră recent sesizări privind prezența câinilor în zona respectivă:

Incidentul s-a întâmplat la granița dintre București și Ilfov, zona respectivă fiind un câmp deschis. Toate echipajele ASPA au pornit în zona respectivă, au fost identificați acolo 5-6 câini, unul dintre ei a fost tranchilizat și ridicat de colegi. Ceilalți au fugit însă colegii i-au urmărit și au identificat o curte din care presupunem că ar fi ieșit, în acest moment am sesizat poliția. Dacă ne referim la zona Lacul Morii, am avut o acțiune chiar săptămâna trecută, în urma unei sesizări de la un cetățean, a fost identificat un câine și a și fost ridicat la momentul respectiv.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

București: Incendiu la metrou între stațiile Piața Romană și Universitate

O garnitură de metrou a luat foc, marți dimineață, între Piața Romană și Piața Universității. La ace...

Mai multe străzi din București blocate și linii de autobuz suspendate în zilele de weekend până în o...

Șapte linii de autobuz modificate în zilele de weekend din perioada 30 aprilie – 16 octombrie, pentr...

Un șobolan uriaș a fost filmat pe Calea Victoriei

Situaţie jenantă pentru o capitală europeană! Un şobolan uriaş s-a plimbat în weekend chiar prin faţ...