Confidenţialitate

Fan Super Bowl? Tom Brady și Patrick Mahomes sunt starurile unui nou joc

CoolNews, Tech
share

Electronic Arts anunță MADDEN NFL 22, Tom Brady și Patrick Mahomes fiind starurile noului joc dedicat consolelor next-gen.

Jucătorii pot alege exersarea unui plan de joc săptămânal sau pot opta pentru confruntări directe în Play Now. Indiferent de alegere, fiecare experiență prezintă unicitate, precum și un nivel înalt de strategie și storytelling pentru fiecare meci sau stadion. De asemenea, EA SPORTS le-a oferit fanilor o primă perspectivă a jocului Madden NFL 22 prin intermediul unui trailer lansat astăzi. Madden NFL 22 va fi lansat la nivel global pe 20 august pentru PlayStation®5, Xbox® Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Xbox One, PlayStation 4, și Google Stadia.

„A fost o experiență deosebită să apar pe coperta Madden NFL 22 alături de Patrick. Amândoi iubim fotbalul iar faptul că putem fi parte din acest joc e cu adevărat special. Ediția din acest an redă cu adevărat energia și versatilitatea fiecărei duminici petrecute pe teren și abia așteptăm ca fanii să poată să aibă parte de această experiență.”, a declarat septuplul campion Super Bowl Tom Brady.

„Ca mulți alți jucători din Ligă, și eu sunt fan Madden NFL, de când mă știu. Să fiu pe copertă pentru a doua oară și mai ales alături de o legendă ca Tom Brady, e fantastic. Este doar a doua dată când doi atleți se află împreună pe coperta Madden, iar amândoi suntem nerăbdători ca fanii să descopere modul Dynamic Gameday, care transformă jocul într-o experiență imersivă, autentică și interesantă pe parcursul întregului an.”, a menționat Patrick Mahomes.

Modul Dynamic Gameday al Madden NFL 22 dispune de trei noi funcții: Gameday Atmosphere, Gameday Momentum și Next Gen Stats: Star-Driven AI. Gameday Atmosphere le permite jucătorilor să se conecteze cu fanii NFL prin intermediul mulțimilor, locațiilor și a elementelor de prezentare care potențează fiecare joc.

De asemenea, sunt incluse noi mecanisme bazate pe performanță, Gameday Momentum, precum Home Field Advantage, care facilitează condiții unice de joc, adaptate atmosferei fiecărui stadion NFL. Nu în ultimul rând, jocul include și Next Gen Stats: Star-Driven AI, cu date reale din clasamentul jucătorilor, actualizate pe parcursul sezonului, influențând comportamentul AI și evoluția echipelor astfel încât superstarurile NFL și personalitatea echipelor să fie cât mai realiste.

„Anul trecut am avut mai mulți jucători de Madden ca niciodată și suntem nerăbdători să le oferim o nouă experiență cu Madden NFL 22, una care va fi mai emoțională, mai autentică și realistă datorită funcției Dynamic Gameday, care va îmbunătăți integral experiența de joc. Pe parcursul fiecărui an, urmărim în timp real feedback-ul jucătorilor pentru a îmbunătăți Madden NFL la fiecare ediție. Vom continua să facem acest lucru și în acest an, și vom depune și mai mult efort pentru modul Franchise.

Dorim să menținem progresul realizat cu Madden NFL 21, prin oferirea cât mai multor funcții solicitate de fani, atât la momentul lansării cât și pe parcursul sezonului.”, declară Seann Graddy, produc[tor executiv al jocului Madden NFL 22.

Modul Franchise al Madden NFL 22 le va permite jucătorilor să fie mai conectați între ei și să dețină un control mai mare al echipelor, cu ajutorul sistemelor detaliate de staff management și al setului de abilități pe care le pot dezvolta, precum și prin strategii complexe de joc săptămânale, însoțite de Season Engine-ul revizuit, aducând numeroase noutăți în fiecare săptămână. Modul Franchise va fi actualizat constant pe parcursul anului.

Cel mai nou mod de joc Madden NFL, The Yard, va include un o campanie single-player și un sistem de progresie al avatarului, care partajează progresul, premiile și popularitatea către Face of the Franchise. Face of the Franchise revine cu o nouă poveste, un nou sistem de clasificare a jucătorilor și cu opțiunea de a juca pentru prima oară de pe linia de apărare, din rolul de linebacker. De asemenea în premieră, modul Superstar KO oferă modul multiplayer, facilitând și accesul la echipe NFL reale.

Mai mult, Madden Ultimate Team va dispune de un nou sezon de conținut și va permite atât schimbări la pauză pentru Superstar X-Factors, cât și integrarea Next Gen Stats

Madden NFL 22 va fi lansat la nivel global pe 20 august, fiind disponibil acum pentru precomandă.

Articole similare

Rihanna va concerta în pauza finalei Super Bowl 2023

Rihanna va fi vedeta spectacolului din pauza următorului Super Bowl al NFL, care va avea loc pe 12 f...

A apărut trailerul pentru serialul „Lord of the Rings: The Rings of Power” - VIDEO

Moment unic în pauza de la Super Bowl pentru fanii universului creat de scriitorul J.R.R. Tolkien. ...

Un nou film „Resident Evil” în cinematografe din Noiembrie [VIDEO]

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, este numele noului film din celebra serie care va apărea în ...