Confidenţialitate

FACEBOOK: Poliția Română îi atenționează pe șoferi că fetele care cad pe gheață de Bobotează se mărită pe parcursul anului

CoolNews
share

Poliția Română a postat un mesaj pe pagina de Facebook azi, de Bobotează, prin care îi îndeamnă pe șoferi folosească anvelope de iarnă.

Polițiștii fac legătura cu sărbătoarea zilei și îi atenționează pe șoferi că fetele care cad pe gheață de Bobotează se mărită pe parcursul anului.

În popor se spune că fetele care cad pe gheață, în ziua de Bobotează, se mărită anul acesta. Nu știm dacă așa este…poate ne confirmă cineva, însă avem o recomandare pentru șoferii care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei: folosiți anvelope de iarnă!”, scrie pe pagina de Facebook a polițiștilor.

Mesajul Poliției a fost citit, comentat și distribuit de sute de persoane la puțin timp după ce a fost postat pe Facebook. Dacă unii laudă inițiativa, alți fac glume pe seama polițiștilor.

Dragi șoferi, folosiți anvelope de iarnă dacă vreți să scăpați neînsurați și anul acesta!”, a scris un bărbat care este completat de două persoane care propun alte variante ale recomandării: „În popor se spune că Poliția trebuie să patruleze mai mult pe străzile româneşti decât să stea mai mult timp prin birouri” și „În popor se iasă sau ar trebui să se iesă la împrăștiat antiderapant, nu de alta dar am văzut câteva mașini la știri care se mărita anul ăsta”.

În popor se spune că fetele care cad pe gheață, în ziua de #Bobotează, se mărită anul acesta.

Nu știm dacă așa…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Articole similare

Soundmojis apar în Messenger

Messenger lansează astăzi Soundmojis, o funcție nouă ce le permite utilizatorilor să trimită clipuri...

Care sunt cele mai utilizate emoji-uri pe Facebook în România

Pentru a sărbători Ziua Mondială a Emoji-urilor, sâmbătă, 17 iulie, Facebook a analizat modul în car...

Donald Trump dă în judecată Facebook, Twitter și Google (VIDEO)

Donald Trump anunță că dă în judecată Facebook, Twitter și Google. Nu se limitează la a da în judeca...