Advertisement
Advertisement

Facebook îi face concurenţă lui Clubhouse

CoolNews, Tech
share

Mișcarea copy/paste a platformei audio care a entuziasmat pe mulți a ajuns la etapa Facebook. Facebook îi face acum concurenţă lui Clubhouse cu ajutorul unor ”camere audio” în SUA.

Într-o primă etapă, „Live Audio Rooms” este chiar mai elitist decât a fost Clubhouse, așa că va fi disponibil doar pentru un număr limitat de persoane publice din SUA şi poate fi folosit pentru a genera camerele de discuții doar de utilizatorii de iPhone. Participanții însă la „Live Audio Rooms” vor putea face acest lucru atât de pe iOS cât și de pe Android, conform anunțului făcut de Facebook.

Printre primele personalități americane invitate pe Facebook Live Audio Rooms se află TOKiMONSTA, fotbalistul Russell Wilson, jurnalista și activista Rosa Clemente, Omareloff, dar și mai mulți autori de podcasturi populare în America.  Dacă tot am menționat podcasturile, Facebook anunță și planuri în acest sens și promite mai multe actualizări ale platformei în acestă vară.

Editorii TechCrunch au remarcat că în pregătirea unei lansări extinse, reprezentanții Facebook au actualizat deja T&C, solicitând autorilor de podcasturi permisiunea de a stoca pe serverele Facebook o ”imagine cache” a fișierelor audio produse.

FOTO: Facebook

Articole similare

Probleme de funcționalitate pentru Facebook, Instagram și Messenger. Mai mulți utilizatori au raport...

Într-o zi care a surprins mulți utilizatori de internet, platformele sociale Facebook, Instagram și ...

Meta va eticheta imaginile generate de AI pe Facebook, Instagram și Threads

Meta a colaborat cu partenerii din industrie pentru a se alinia la standarde tehnice comune care să ...

[BREAKFAST] Pățania unui pescar care s-a lăudat pe Facebook cu o captură de zile mari. Ce le-a atras...

Un bărbat din Bacău s-a lăudat pe rețeaua de socializare cu numărul mare de păstrăvi pe care a reuși...