Excursie interstelară cu YUKA – ,,Extraterestru”

CoolNews, Muzică
share

Când inima îți bate mult prea tare, știi că iubirea ta e deja extraterestră și că meriți ce e mai bun de la persoana iubită. În piesa pe care voi, fanii YUKĂI de pe TikTok, v-ați dorit să o vedeți lansată, ,,Extraterestru”, veți fi conduși într-o călătorie intergalactică a muzicii și a unei iubiri echilibrate, în care fiecare primește la fel de mult precum oferă. Piesa are și un ritm molipsitor, numai bun pentru momentele în care vreți acea doză de atitudine. 

Creditele pentru ,,Extraterestru” merg către YUKA pentru versuri, iar pentru producție artista a colaborat cu Quick. Aceștia au realizat împreună și linia melodică.

,,Când am pus prima dată o parte din <<Extraterestru>> pe TikTok, nu aveam de gând să o lansez. Câteva milioane de vizualizări mai târziu, e aici! 🛸 E piesa aia de cântat cu fetele în mașină, la maxim, sau când vă aranjați împreună de party, că e super fresh.

Când am scris versul <<iubesc extraterestru>>, am simțit că dragostea pe care o ofer este mai mare decât orice poate fi găsit pe Terra, este Extraterestră 👽 Iar când iubești atât de puternic, standardele tale ajung la un nivel la care nu accepți orice <<Auzi, care e numărul tău de telefon?>>.

PS: ascultă noua mea piesă ca să înveți cum să răspunzi cu stil la această întrebare  ;)” ne spune YUKA.

YUKA are 18 ani și am putea să îi spunem „fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum „Aripi de Nisip”, care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, „Waste Your Love”, care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify. Ultima sa colaborare, alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, cucerește în continuare îndrăgostiții de pe platforma TikTok, dar și ascultătorii de radio și de platforme de streaming, live session-ul piesei ajungând la 1M de vizualizări.

Articole similare

DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima

DJ Project colaborează cu una dintre vocile promițătoare ale industriei, YUKA, pentru prima dată. ,,...

Prognoză incertă în ,,Ba e soare, ba e ploaie” - Yuka

,,Ba e soare, ba e ploaie", cea mai nouă lansare a talentatei Yuka, este o piesă care surprinde perf...

YUKA cântă despre acel ,,Tu”

Melodia începe într-o notă delicată, cu o armonie simplă care pune în evidență vocea puternică și ex...