Advertisement
Advertisement

Excursie către “Candyland” cu Eva Timush

CoolNews, Muzică
share

Eva Timush, una dintre vedetele în ascensiune ale Global Records, promite să te ducă într-un loc în care totul este îndulcit de sound-ul care te va atrage instantaneu și de vocea ei autentică. Artista care conduce în prezent topurile cu cea mai recentă colaborare a sa alături de Vescan, pentru piesa ,,Colegi de apartament”, și care a colaborat anterior cu DJ internaționali precum Ilkan Gunuc și SICKOTOY, Eva este convinsă că poate fura un loc în playlistul tău cu cea mai nouă piesă a sa: “Candyland”.

“Candyland” a fost scrisă de Adelina Stîngă (Iraida), Alexandru Turcu și Diana Sturza (Dayana). Producția a fost realizată, de asemenea, de Alexandru Turcu.

Bine ați venit în <Candyland>, un loc unde nu există zile rele și vibrații negative. Cu un instrumental catchy și versuri jucăușe, acest cântec este cel mai bun mod, în opinia mea, de a-ți ridica starea de spirit.” ne spune Eva Timush.

Eva Timush este un superstar în devenire, originară din Republica Moldova, cu numere impresionante în mediul online. Comunitatea ei din social media a început să crească după aparițiile Evei în show-uri de talente precum Next Star Romania & Romania’s Got Talent, unde datorită performance-urilor ei uimitoare, a câștigat mii de vizualizări pe YouTube. Devenind mai puternică și mai experimentată după aceste concursuri, ea a susținut un show fascinant la Vocea României, unde a ajuns în cele din urmă în semifinale. Eva Timush poate fi descrisă ca un spirit liber, care este gata să cucerească lumea, înarmată cu o voce incredibilă și un aspect uimitor. În portofoliul său se numără și piese precum „Tattoo” și „Too Deep”, colaborarea cu SICKOTOY. Recent, colaborarea sa cu Vescan pentru piesa ,,Colegi de apartament” a ajuns #1 în trending-ul muzical YouTube, iar în prezent urcă în clasamentele topurilor de radio.

Articole similare

Eva Timush și JUNO cântă despre iubiri toxice în ,,Imuni la bine”

În ,,Imuni la bine", Eva Timush și JUNO aduc în prim-plan iubirile toxice într-un mod super catchy ș...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Eva Timush i se alătură lui ADI pentru a cânta piesa ,,Un pic”

Eva Timush i se alătură lui ADI pentru a aduce o notă distinctivă piesei ,,Un pic". Piesa devine o c...