Confidenţialitate

EXCLUSIV: Prima reacție a organizatorilor Neversea după show-ul lui Salvatore Ganacci – VIDEO

CoolNews
share

Salvatore Gannaci e unul din DJ-ii renumiți pentru spectacolul pe care îl face pe scenă. În cazul în care vă întrebați cine e Salvatore Gannaci, e unul din cei mai renumiți DJ din industrie, dar nu doar pentru că show-ul pe care îl face pe scenă e unul care electrizează publicul de fiecare dată, dar și pentru faptul că seturile lui sunt întotdeauna pline de lucruri la care nu te aștepți.

La finalul show-ului de la malul mării, Salvatore a spus că va mixa o piesa a unui artist pe care îl apreciază foarte mult, iar imediat din boxe a răsunat melodia lui Adrian Copilu Minune – Așa Sunt Zilele Mele.

Andrei Niculae, trimisul nostru la Festivalul Neversea împreună cu Gabriel Fereșteanu și cele două câștigătoare de la Festival Addicts, a reușit să obțină un interviu EXCLUSIV cu Edi Chereji, director de comunicare și marketing la UNTOLD și NEVERSEA.

Întrebat de show-ul lui Salvadore de la Neversea, acesta a spus: „Cred că Salvatore era singurul DJ din line-up căruia i s-ar fi potrivit așa ceva, pentru că e la ora actuală cel mai nonconformist DJ pe care l-a produs industria asta. Sunt celebre deja momentele în care face flotări pe scenă, iar la Neversea a oprit muzica, s-a dus să-și ia o sticlă cu apă și a salutat întreg staff-ul prezent în camera tehnică din fața scenei.”

„Aș rezuma ce s-a întâmplat aseară în felul următor: Vorbim de un personaj excentric, nonconformist, care a obișnuit ca peste tot pe unde merge să iasă din tipare, sochează prin ceea ce face și nu șochează folosindu-se doar de cei din jur, șochează și autoironizându-se. Nu aș vrea să vorbim de genuri muzicale, dacă e bine, dacă e rău, noi suntem un festival de muzică. Nu știm cine l-a sfătuit, poate o fi din România, poate din echipa lui, poate chiar Adrian Minune, iar dacă o fi așa, Adi, ai avut un stunt de PR foarte bun.

Pasajul cu Edi Chereji și Andrei Niculae îl găsiți mai jos, iar interviul complet va apărea în doar câteva zile.

Articole similare

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice: Headliner Days

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice, Headliner Days, prin care participanții pot...

Endless Neversea, în loc de Neversea 2021

Chiar dacă Neversea 2021 a fost anulat, organizatorii anunță o serie de evenimente mai mici, toate p...

Neversea 2022 - Summer of Love

Neversea 2021 s-a anulat oficial, însă Neversea 2022 se anunță o ediție ”Summer of Love”. Pe siteul ...