Confidenţialitate

EXCLUSIV: La ce se gândește Emilio Sakraya, starul din „Tribes of Europa” când aude de România – VIDEO

Filme
share

Ionuț Bodonea a făcut o serie de interviuri cu actorii din noul serial Netflix, „Tribes of Europa„. Emilio Sakraya, Kiano în serial, a vorbit și despre România, în interviul acordat în exclusitate pentru Virgin Radio Romania.

Întrebat de primul lucru care îi vine în minte atunci când aude „România”, Emilio a spus că ii aduce aminte de tatăl său, care era jumătate român, jumătate sârb. Actorul spune că n-a fost niciodată în România și asta e cam tot ce știe despre țara noastră.

Interviu complet poate fi citit și văzut pe virginradio.ro.

Sinopsis: În anul 2074, în urma unei misterioase catastrofe mondiale care duce la întreruperea alimentării cu energie electrică în întreaga lume (pană globală), Europa este împărțită în microstate, în care triburile se luptă pentru supremație.

În serial sunt patru triburi

  • Republica Stacojie este formată din rămășițele armatei europene Eurocorps, care încearcă să păstreze vii ultimele urme de civilizație și să protejeze alte triburi.
  • Tribul Crow reprezintă un sistem dictatorial, format din oameni mânați de dorința nemiloasă de se extinde și de a subjuga alte triburi. Totuși, cu toată brutalitatea lor, aceștia se supun unui cod de onoare ca cel al samurailor și și-au format o cultură șocantă, dominată de sex și orgii.
  • Tribul Origines consideră că tehnologia este cauza distrugerii lumii. De aceea, membrii acestui trib au decis să se retragă pentru a duce o viață pașnică, în armonie cu natura.
  • Atlanții reprezintă tribul cel mai misterios și mai avansat din punct de vedere tehnologic. Dintr-un motiv necunoscut, membrii acestuia au supraviețuit fără probleme după pana globală și trăiesc într-o bază secretă.

Trailerul serialului poate fi vizionat mai jos:

Articole similare

Grupuri de acţiune anti-bullying în școli, din toamnă. Ce presupun

În toate școlile din țară vor fi grupuri de acţiune anti-bullying, la începerea noului an școlar. ...

Moment istoric aseară pentru România: Primul meci găzduit la un turneu final

A fost un moment istoric aseară pentru România. Pe Arena Națională s-a jucat primul meci găzduit ...

De ce s-a prăbușit Cascada Bigăr

S-a prăbușit Cascada Bigăr. Cascada Bigăr, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din ...