Confidenţialitate

Ești fanul serialelor de pe Netflix? Atunci cu siguranță nu trebuie să reatezi „TUDUM”!

Filme
share

Tuduumm…

Așa începe orice film sau episod de serial de pe Netflix. E sunetul pe care l-am tot auzit în pandemie și știam că urmează să vedem ceva mișto la TV. Mai mult decât atât, este inspirația din spatele inițiativei „TUDUM: Un eveniment internațional Netflix pentru fani”.

Pe data de 25 septembrie, cele mai cunoscute vedete Netflix și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme și programe speciale, se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate. Acesta este primul eveniment TUDUM, iar obiectivul e unul foarte simplu: să distreze și să omagieze fanii Netflix din toată lumea!

Peste 70 de filme și seriale vor fi incluse în acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la 14.00 (ora României).

Fanii vor fi primii care se vor bucura de știri proaspete, trailere noi și clipuri exclusive în cadrul grupurilor de discuție interactive și în timpul conversațiilor cu vedetele și creatorii Netflix.

Evenimentul virtual va începe la ora 18 (ora României) și va fi transmis pe YouTube, Twitch și Twitter. De asemenea, fanii sunt încurajați să difuzeze simultan evenimentul TUDUM și să reacționeze în timp real pe contul lor de Facebook, Twitch sau YouTube. Dacă vrei să împarți experiența cu prietenii tăi, conectează-te pe TUDUM.com și urmărește pașii din ghid.

Articole similare

[BREAKFAST] Henry Cavill părăsește „The Witcher”. Actorul este considerat favorit pentru rolul lui J...

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale fanion...

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...

Tot ce ai ratat de la spectacolul Netflix din Statele Unite și Europa

Bun-venit la Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani, ediția 2022, o zi captivantă, pl...