Ești fanul serialelor de pe Netflix? Atunci cu siguranță nu trebuie să reatezi „TUDUM”!

Filme
share

Tuduumm…

Așa începe orice film sau episod de serial de pe Netflix. E sunetul pe care l-am tot auzit în pandemie și știam că urmează să vedem ceva mișto la TV. Mai mult decât atât, este inspirația din spatele inițiativei „TUDUM: Un eveniment internațional Netflix pentru fani”.

Pe data de 25 septembrie, cele mai cunoscute vedete Netflix și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme și programe speciale, se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate. Acesta este primul eveniment TUDUM, iar obiectivul e unul foarte simplu: să distreze și să omagieze fanii Netflix din toată lumea!

Peste 70 de filme și seriale vor fi incluse în acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la 14.00 (ora României).

Fanii vor fi primii care se vor bucura de știri proaspete, trailere noi și clipuri exclusive în cadrul grupurilor de discuție interactive și în timpul conversațiilor cu vedetele și creatorii Netflix.

Evenimentul virtual va începe la ora 18 (ora României) și va fi transmis pe YouTube, Twitch și Twitter. De asemenea, fanii sunt încurajați să difuzeze simultan evenimentul TUDUM și să reacționeze în timp real pe contul lor de Facebook, Twitch sau YouTube. Dacă vrei să împarți experiența cu prietenii tăi, conectează-te pe TUDUM.com și urmărește pașii din ghid.

Articole similare

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Dragostea plutește în aer. Evenimentul anual dedicat fanilor Bridgerton aduce noutăți despre noul se...

Pentru a sărbători cel de-al treilea sezon fastuos al Bridgerton, Netflix și Shondaland au găzduit u...