Erika Isac lansează ,,Femei în Parlament”

CoolNews, Muzică
share

După succesul piesei ,,Macarena”, Erika Isac revine cu o nouă piesă cu mesaj puternic – ,,Femei în Parlament”, de data aceasta vorbind despre nevoia de a avea mai multe femei la putere, despre cum abuzurile nu sunt luate în serios, despre stereotipuri legate de femei și despre nevoia de educație. 

Piesa și videoclipul au putut fi vizionate în premieră cu o zi în urmă, la conferința de presă pe care artista a susținut-o și unde aceasta a și declarat despre piesa ,,Femei în Parlament”:

,,Toată lumea are impresia că trebuie să fie un bărbat în spate pentru ca o femeie să fie capabilă de ceva. Vrem femei în poziții de lider, vrem femei care au curajul să vorbească!”

Versurile piesei ,,Femei în Parlament” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac și Renvtø și producția de Renvtø. Videoclipul a fost realizat de Sânziana Pantazi & frnk.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa ,,Femei”, care are peste 3M de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimul său single, „Macarena”, este un manifest feminist, manifest care a stârnit milioane de reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care artista îl susține.

Articole similare

Simplu și complex precum ai spune “Voila” - M.G.L. x Erika Isac

“Voila”, prima colaborare dintre M.G.L. și Erika Isac este o piesă dedicată femeii care te face să t...

Erika Isac și Delia iau toate privirile cu “ABRACADABRA”

Fii mai feminină, de ce spui asta, de ce arăți așa, cu cine te săruți... când gura lumii vorbește, c...

Erika Isac dă tonul - “Industry Plant”

Când gurile rele vorbesc, Erika Isac e aici să le închidă cu talentul și capacitatea sa de a livra v...