ENELI revine cu piesa noua Love not for sale si remixul semnat Christian Eberhard

CoolNews, Muzică
share

Piesa Love not for sale este o piesa care vorbeste despre o dragoste fara pret si care implica mereu sacrificiu. Este prima piesa compusa de Eneli in care aceasta participa, pe langa calitatea de compozitor si in calitate de producator.

Remixul produs de Christian Eberhard, este o varianta house/ slap energica, ce pastreaza sentimentul de nostalgie, dar in acelasi timp te face sa vrei sa o pui pe repeat, la volum maxim si sa dansezi.

Eneli este un nume cunoscut în zona de dance / house music. Artista a compus si a colaborat cu DJ si producatori renumiti din tara si strainatate, piesele sale adunand in prezent peste 200M vizualizări pe Youtube si fiind in primele pozitii in topurile romanesti si din strainatate.

In 2018 , artista a studiat un Master in compozitie/ songwriting in Londra, timp in care a realizat performante notabile: o poziție în topul US Billboard Dance Chart, un disc de platină în Rusia și o nominalizare la MTV Europe Music Award.

In prezent, Eneli isi compune, co-produce si lanseaza propriile piese, iar primavara aceasta va lansa primul EP din cariera sa.

Articole similare

Christian Eberhard și Annabelle dezvăluie o colaborare captivantă - „Nice Girls”

Producătorul Christian Eberhard și talentata cântăreață Annabelle și-au unit forțele pentru a lansa ...

Manuel Riva și Eneli lansează single-ul și videoclipul „Strangers to Lovers”

După succesul internațional al single-ului „Mhm Mhm”, Manuel Riva revine la tema să specifică – univ...

Christian Eberhard și Ommieh lansează single-ul "In The Club"

Christian Eberhard și Ommieh lansează piesa "In The Club", în care ne aduc aminte de petrecerile car...