Confidenţialitate

ENELI revine cu piesa noua Love not for sale si remixul semnat Christian Eberhard

CoolNews, Muzică
share

Piesa Love not for sale este o piesa care vorbeste despre o dragoste fara pret si care implica mereu sacrificiu. Este prima piesa compusa de Eneli in care aceasta participa, pe langa calitatea de compozitor si in calitate de producator.

Remixul produs de Christian Eberhard, este o varianta house/ slap energica, ce pastreaza sentimentul de nostalgie, dar in acelasi timp te face sa vrei sa o pui pe repeat, la volum maxim si sa dansezi.

Eneli este un nume cunoscut în zona de dance / house music. Artista a compus si a colaborat cu DJ si producatori renumiti din tara si strainatate, piesele sale adunand in prezent peste 200M vizualizări pe Youtube si fiind in primele pozitii in topurile romanesti si din strainatate.

In 2018 , artista a studiat un Master in compozitie/ songwriting in Londra, timp in care a realizat performante notabile: o poziție în topul US Billboard Dance Chart, un disc de platină în Rusia și o nominalizare la MTV Europe Music Award.

In prezent, Eneli isi compune, co-produce si lanseaza propriile piese, iar primavara aceasta va lansa primul EP din cariera sa.

Articole similare

Eneli revine către inimile noastre cu videoclipul piesei LOVER

Eneli lansează o nouă piesă numai bună de adăugat în playlisturile noastre de toate zilele. “Lover” ...

Mark Azekko lansează impreună cu Eneli si Tobi Ibitoye single-ul „J’ai besoin de toi”

Mark Azekko lanseaza al doilea single din cariera, un featuring fresh cu Eneli si Tobi Ibitoye – „J’...

Like it A LOT or not?! Vanotek - Back to me ft. Eneli

A lansat album pe finele anului trecut iar acum are si single nou! Marturisesc ca este unul dintre d...