Confidenţialitate

Emma Stone: ”E puțin din Cruella în fiecare dintre noi”

Celebrități, CoolNews
share

Emma Stone se pregătește să aducă în cinematografe una dintre cele mai populare povești pentru toate vârstele. Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat și intrigat generații.

După succesul filmului care spune povestea originii lui Maleficent, suverana răului, producătorii de la studiourile Disney au decis să transpună în filme noi povești despre originile altor personaje negative celebre din arhiva lor. Următoarea oprire: Cruella de Vil, interpretată de-a lungul timpului de Betty Lou Gerson (voce) și apoi de Glenn Close.

Totuși, niciunul dintre aceste filme nu spune povestea istoriei personale a celebrei răufăcătoare. Așa că producătorii Andrew Gunn, Marc Platt și Kristin Burr au decis că e timpul ca publicul larg să afle povestea vieții simpaticei răufăcătoare, un fel de Hannibel Lecter al lui Disney.

“Am vrut să explorăm trecutul ei și să aflăm de ce este așa cum este, ce a făcut-o să devină Cruella de Vil. Am abordat povestea din perspectiva trecutului și originii ei, cine era în copilărie, de unde provenea. Tot ce știe publicul despre Cruella este că voia să își facă o haină din blana dalmațienilor, așa că, de la bun început, am decis să îi lărgim orizontul aspirațiilor pentru a putea livra ceva nou”, explică producătorii.

Prima și singura alegere pentru a o portretiza pe Cruella a fost actrița Emma Stone, care a achiesat imediat noii perspective Disney.

Un scenariu original a fost construit în jurul dezvoltării și evoluției Estellei, un copil creativ și ingenios care devine Cruella, o femeie malefică, inteligentă și dornică de răzbunare.

“Filmul are ingredientele mele preferate: modă, câini, răzbunare. Am decis să plasăm acțiunea în Londra anilor ’70. Tot proiectul a fost super interesant, mai ales că era primul nostru live-action plasat în lumea reală. Londra era centrul modei, dar și al anarhiei la vremea respectivă. Ce paralelă interesantă cu Cruella”, spune producătoarea Kristin Burr.

“Pentru rolul Cruella, Emma Stone a fost alegerea perfectă, reușind să joace un personaj egoist, răutăcios. Pur și simplu reușește să treacă de la răutăcioasă la super sensibilă în doar câteva secunde. E o actriță impecabilă, care a putut să se contopească cu personajul”, afirmă Andrew Gunn.

“Emma Stone este una dintre cele mai bune actrițe ale generației sale. Poate să joace orice rol. Cine altcineva ar fi fost mai indicat să treacă de la răutăcioasa simpatică la sensibila emotivă? În plus, arată fabulos cu părul negru și alb”, adaugă Kristin Burr.

“A fost fantastic! Cât la sută din Cruella e Estella și cât la sută din Estella e Cruella? Din punctul meu de vedere este extrem de interesant să te gândești dacă Cruella e parte din ea sau e chiar ea sau daca nu cumva toate evenimentele tragice din viața ei au creat-o pe Cruella.

Povestea ne atrage atenția asupra faptului că e puțin din Cruella în fiecare dintre noi și că putem ajunge la aceste laturi diferite din noi în funcție de ceea ce ni se întâmplă în viață”, crede Emma Stone.

Premiera la cinema, în România, va avea loc vineri, 4 iunie.

FOTO: Laurie Sparham © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved / RAN Communication Agency

Articole similare

„Cruella” intră de vineri în cinematografe (VIDEO)

„Cruella” intră de vineri în cinematografe. Mult așteptata producție Disney o are în rolul princi...

“Cruella”, originea și devenirea celui mai detestat și stilat personaj negativ din istoria Disney...

Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poves...

Disney își amână din nou producțiile, inclusiv un film cu Scarlett Johansson în rol principal

O nouă amânare pentru producțiile Disney. "Black Widow", considerată principala lansare din aceas...