Confidenţialitate

Emilian si JO lansează „Suflete de sticla”

Muzică
share

Artistii Emilian si JO isi canta „Sufletele de sticla” odata cu o noua piesa lansata. Compusa de Emilian, artist si compozitor HaHaHa Production, „Suflete de sticla” este o piesa despre vulnerabilitatea si fragilitatea oamenilor. „M-am uitat in jur si mi-am dat seama ca noi, oamenii, suntem foarte fragili si usor de doborat sufleteste si ca uneori, cand suntem raniti, vorbele nu ajung si e prea tarziu sa mai poti recompune linistea si fericirea de dinainte de durere”, spune artistul de 24 de ani care are deja la activ piese cu mare succes la public precum „Pentru ea”, „Iubeste-ma” sau „Ochii verzi”, compuse si interpretate de el.

In noua sa piesa, Emilian a asociat fragilitatea sufletului cu sticla pentru a sublinia impactul dramatic si ireversibil pe care il pot avea suferintele asupra fiecarui om: „Sticla este clara, transparenta si frumoasa, insa se poate sparge intr-o secunda daca nu ai grija si o lovesti. Asa este in orice relatie, fie ca este de prietenie sau de iubire, cu o actiune poti distruge tot fara cale de intors”.

Inca de la primele versuri si versiuni ale piesei, Emilian si-a dorit sa o poata canta impreuna cu JO, de a carei voce este indragostit: „De cand am scris prima idee de refren de la piesa asta, am auzit-o pe JO cantand-o alaturi de mine. A fost un feeling, o traire, am simtit ca impreuna cu ea mesajul piesei si starea de emotie vor deveni mai puternice si ma bucur ca mi s-a implinit dorinta”.

„Emilian e un baiat mega talentat, muncitor, cu o voce superba. M-am bucurat foarte tare cand mi-a trimis ghidul piesei si mi-a propus sa colaboram. Avem o chimie frumoasa in studio, iar piesa mi se potriveste foarte mult si mesajul imi frange «sufletul de sticla»”.

Articole similare

JO și Liviu Teodorescu: Pe câmpul pe care am filmat erau 40 de grade, iar noi eram îmbrăcați cu palt...

Liviu Teodorescu și JO au scos prima lor piesă împreună. Ea se numește "Fluturii" și are deja peste ...

Liviu Teodorescu și JO își lansează noua piesă în direct la Liza și Fereșteanu - VIDEO

Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sa...

JO și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și colindă „Vestirea nașterii Lui”

JO și Mario Fresh au intrat deja în spiritul sărbătorilor și cântă împreună în premieră „Vestirea na...