Confidenţialitate

Emilian lansează „Honey”, HIT-ul „de miere”

CoolNews, Muzică
share

Emilian este determinat să se mențină în topurile muzicale și lansează hit după hit. După piesa „Tequila” lansată în februarie, Emilian revine cu o bombă muzicală: „Honey” se aude din 24 martie pe toate platformele de streaming.

Cu un refren catchy, piesa este o declarație modernă de dragoste, șoptită în versuri. Romantic și visător, exact cum ne-a învățat, Emilian își cântă iubirea și fanteziile romantice prin piesele sale. Clipul este unul dinamic și sexy, în care povestea de dragoste este trăită prin mișcări senzuale, iar artistul face senzație și în ipostaza de dansator.

Piesa este un vibe în sine, vorbește despre o situație în care majoritatea bărbaților nu se regăsesc, aceea de a-și exprima sincer, liber și direct atracția față de o femeie”, a declarat Emilian despre „Honey”. După cum spune chiar artistul, „iubirea este cel mai frumos și dulce sentiment, de aici și inspirația pentru titlul piesei. Sper și cred că este o piesă care te face instantaneu să dansezi și să vibrezi pe ritmul ei, care îți schimbă mood-ul imediat”.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, „Honey” are muzica creată de Roland Kiss, Dorian Micu, Vlad Flueraru, Andrei Barz (Barza de suflet) și Emilian Nechifor, textul scris de Dorian Micu, Vlad Flueraru, iar producția de Roland Kiss.

Articole similare

Emilian lansează 90/60/90 feat. Shift. Piesa perfectă pentru toată lumea

2022, anul lui Emilian. Artistul HaHaHa Production înregistrează succes după succes: a lansat colabo...

Emilian lansează un nou single: GURA TA

Emilian este una dintre cele mai fresh prezențe pe scena muzicală și nu încetează să surprindă. După...

Emilian și Connect-R lansează “UNA”, colaborarea verii

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la ...