Confidenţialitate

Emeli Sande – marturie neasteptata

Celebrități, CoolNews
share

Inca de mic copil, Emeli Sandé a încercat să-și îndrepte parul carliontat, pentru că „nu văzuse cu adevărat pe nimeni care arăta ca ea la televizor”.

Artista se bucură să vadă că mișcarea Black Lives Matter a încurajat conversațiile despre rasism, deoarece își amintește că ar fi dorit să arate diferit, copil fiind, principala suparare a ei reprezentand-o parul extrem de carliontat.

Ea a mai spus: „Mi-aș dori să pot să mă întorc la acea fată la 13 sau 14 ani și să-i spun… frumusețea ta naturală este grozavă. Îmi îndreptam întotdeauna părul. Privind înapoi, este atât de trist. Produsele pe care le foloseam contineau foarte multe chimicale. Eu încercam să fiu diferita, deoarece nu văzusem cu adevărat pe nimeni care arăta ca mine la televizor. Mesajul Black Lives Matter este minunat.

„Toată lumea vrea să învețe. Trebuie să fie o [reevaluare] a ceea ce copiii sunt învățați la școală. Ori de câte ori am auzit despre oamenii negri din istorie, acum 400 de ani eram sclavi. Dar nu sunt povestite atât de multe…” a adaugat cantareata.

Articole similare

Secvențe din ”X-Men: Dark Phoenix” apar în videoclipul piesei Emeli Sandé - ”Extraordinary Being” -...

„ este despre expunerea minciunii conform căreia am fi ordinari. Suntem extraordinari. Este despre a...

Emeli Sandé lansează „Sparrow” - VIDEOCLIP

Emeli Sandé le face o surpriză fanilor cu videoclipul piesei „Sparrow”, filmat în New York, regiza...

Naughty Boy lansează ”Bungee Jumping”, feat. Emeli Sandé & Rahat Fateh Ali Khan - AUDIO

Naughty Boy a lansat piesa „Bungee Jumping”, care îl pune în postura de a colabora din nou cu vechea...